AAA

Contact Sitemap  Volg ons op  

Help mee

Wilde Ganzen helpt armoede bestrijden in ontwikkelingslanden. Samen met de mensen daar, betrokken Nederlanders en organisaties werken we aan die projecten, die direct heel praktische oplossingen bieden. Wilde Ganzen steunt deze projecten, omdat de mensen daar er direct baat bij hebben en het hen een stap dichterbij een betere toekomst brengt. Uw hulp hierbij is nodig. Help mee projecten te realiseren en werk samen met ons aan een wereld met gelijke kansen. 

Eenmalig geven

Door eenmalig een geldbedrag over te maken, helpt u mee een project te realiseren. U kunt met uw geld zelf bepalen welk project u steunt. Uw donatie kunt u over maken op rekening 40 000 of IBAN nummer NL53INGB000 00 40 000 ovv het desbetreffende project.

En hebt u er wel eens aan gedacht om een project van Wilde Ganzen te adopteren? Stel, u trouwt of geeft een ander feest en u wilt iets betekenen voor een ander. In plaats van zelf cadeaus te krijgen, adopteert u een project van Wilde Ganzen. U zoekt een project uit dat bij u past en vraagt aan uw gasten of zij een donatie willen doen.

Donateur worden

Als u donateur wilt worden van Wilde Ganzen betaalt u per periode een door u gekozen bedrag, bijvoorbeeld per maand of per kwartaal. U machtigt Wilde Ganzen uw donatie periodiek af te schrijven. Met dit geld helpt u ons meer initiatieven te steunen. U ontvangt ons Magazine eens per kwartaal en hierin leest u de vorderingen van de projecten. U kunt donateur worden door te mailen naar service@wildeganzen.nl of te bellen met 035 6260991.

Periodiek schenken

Door een langere periode een vast bedrag te schenken, wordt uw geld meer waard. De fiscus betaalt dan namelijk tot 52 procent mee aan uw hulp. Zo kunt u dus voor hetzelfde geld nog meer doen om mensen in ontwikkelingslanden te helpen. 

Lees meer over periodiek schenken.

Doneren voor project naar keuze

Wilt u voor een project dat Wilde Ganzen steunt doneren? Dat kan. Op onze site staan doorlopend meer dan 110 projecten.  U kunt eenmalig of zolang het project op de website staat doneren. Het projectkenmerk wordt automatisch naar onze giftenadministratie mee verzonden vanaf de projectpagina met het project van uw keuze, waar u het doneerformulier invult. Vervolgens ontvangt u een bevestiging en boeken we uw bijdrage op het bedoelde project. » Naar de projecten

Ja, ik steun het werk van Wilde Ganzen

Donatiebedrag & Frequentie

Eenmalig Per maand Per kwartaal

Ik doneer eenmalig

Ander bedrag:
€ 

Betaalwijze

iDEAL Machtiging

Door te klikken op Verder komt u automatisch op de pagina voor uw eenmalige IDEAL-betaling en kunt u uw bank selecteren.

Persoonlijke gegevens

    
toev.

Rekeningnummer *

www.wildeganzen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten