AAA

Contact Sitemap  
Bookmark and Share
Volg ons op  

Nieuws

11 dec 2014Vacature Senior Fondsenwerver Nalatenschappen & Bijzondere Giften

Om voor de toekomst inkomsten uit nalatenschappen zeker te stellen is Wilde Ganzen per direct op zoek naar een Senior Fondsenwerver Nalatenschappen & Bijzondere Giften.
» [meer...]

09 dec 2014Wilde Ganzen feliciteert Stichting Kaalo en Stichting Niños Unidos Peruanos

Op de Partindag op 29 november zijn de prijswinnaars van de Verhalen- en Fotowedstrijd voor Kleine Goede Doelen bekendgemaakt door minister Ploumen.
» [meer...]

02 dec 2014Minister Ploumen ontvangt eerste exemplaar boek “Reframing the Message”

Minister Ploumen van Handel en Ontwikkelingssamenwerking nam zaterdag 29 november op de Partin-dag het eerste exemplaar van het boek ‘Reframing the Message’ met plezier in ontvangst.
» [meer...]

01 dec 2014Nieuwe editie Magazine verschenen

Het nieuwe nummer van ons Magazine is verschenen en staat voor u ook online. Het thema van dit nummer is kinderen.
» [meer...]

07 nov 201429 november: Partindag

Op zaterdag 29 november vindt de jaarlijkse Partindag plaats in Nijkerk. Partin is de laagdrempelige brancheorganisatie voor Particuliere Initiatieven.
» [meer...]

03 nov 201427 november Vriendendag Zutphen

Wilde Ganzen organiseert voor haar achterban een vriendenmiddag. Tijdens deze middag zal Wilde Ganzen presenteren hoe zijn haar toekomst ziet in de veranderende maatschappij en tijdens de tweede helft zal één van onze...
» [meer...]

03 nov 201420 november Vriendenmiddag Heerenveen

Wilde Ganzen organiseert voor haar achterban een vriendenmiddag. Tijdens deze middag zal Wilde Ganzen presenteren hoe zijn haar toekomst ziet tegenover de veranderende maatschappij, tijdens de tweede helft zal één van onze...
» [meer...]

29 okt 2014MyVisualMedia

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. In deze training gaan we aan de slag met foto en film. Hoe kunt u een film plannen, maakt u de opnames en gaat u vervolgens editen?
» [meer...]

www.wildeganzen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten