AAA

Contact Sitemap  
Bookmark and Share
Volg ons op  

Visie

Een wereld waarin mensen die in armoede leven op eigen kracht hun situatie en hun toekomst verbeteren

Missie

Wilde Ganzen bestrijdt armoede wereldwijd. Door middel van een financiële bijdrage, kennis en expertise stimuleren wij projecten en sociale ondernemingen die voortkomen uit gezamenlijk initiatief van bevlogen Nederlanders en mensen die in armoede leven. De projecten en ondernemingen zijn kleinschalig en leveren zichtbare resultaten op. Ook versterken we de kracht van mensen die in arme omstandigheden leven om in eigen land fondsen en middelen te mobiliseren. Voor een directe én een structurele verbetering van hun situatie en een kansrijke toekomst.

Propositie

Wilde Ganzen bestrijdt armoede. Onze manier is uniek. We steunen bevlogen Nederlanders die in verre landen kleine projecten opzetten, samen met mensen ter plaatse. Wij helpen met kennis, ons netwerk en geld. Samen geven we particuliere projecten professionele daadkracht. Duurzaam en zichtbaar. Wilde Ganzen brengt uw bijdrage waar die nodig is: bij mensen die willen ontsnappen aan armoede. 

De V van Wilde Ganzen

Wilde Ganzen heet niet voor niets zo. Want wilde ganzen werken perfect samen. Door te vliegen in V-formatie houden ze elkaar uit de wind en zijn ze sterker. Zo bereiken ze snel en effectief hun doel.

www.wildeganzen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten