AAA

Contact Sitemap  
Bookmark and Share
Volg ons op  

Agenda & Nieuws

18 dec 2014Workshop Framing Wilde Ganzen en Better Care Network

Op donderdag 22 januari organiseert Better Care Network in samenwerking met Wilde Ganzen een middag over “afbeelding van kinderen in projecten”.
» [meer...]

11 dec 2014Vacature Senior Fondsenwerver Nalatenschappen & Bijzondere Giften

Om voor de toekomst inkomsten uit nalatenschappen zeker te stellen is Wilde Ganzen per direct op zoek naar een Senior Fondsenwerver Nalatenschappen & Bijzondere Giften.
» [meer...]

02 dec 2014Minister Ploumen ontvangt eerste exemplaar boek “Reframing the Message”

Minister Ploumen van Handel en Ontwikkelingssamenwerking nam zaterdag 29 november op de Partin-dag het eerste exemplaar van het boek ‘Reframing the Message’ met plezier in ontvangst.
» [meer...]

07 nov 201429 november: Partindag

Op zaterdag 29 november vindt de jaarlijkse Partindag plaats in Nijkerk. Partin is de laagdrempelige brancheorganisatie voor Particuliere Initiatieven.
» [meer...]

08 okt 2014"Voluntourism": gratis deelname aan conferentie op 30 oktober

Steeds vaker boeken Nederlandse vakantiegangers een vakantie waarbij zevrijwilligerswerk doen, bijv. in een weeshuis. Met een betekenisvolleervaring rijker keert de vakantieganger na een tijdje weer huiswaarts. Maar hoe ervaren...
» [meer...]

04 sep 2014MyWorld Event 2014

Op zaterdag 25 oktober vindt het MyWorld Event 2014 plaats in Utrecht. MyWorld is het netwerk van actieve wereldburgers voor ontwikkelingssamenwerking. Dit jaar staat het MyWorld Event in het teken van de toekomst van...
» [meer...]

28 aug 2014MyTopic - Ondernemen: Je project de markt op

Op vrijdag 26 september organiseert Wilde Ganzen in samenwerking met Impulsis en Cordaid een themabijeenkomst voor Particuliere Initiatieven over economische ontwikkeling en sociaal ondernemen onder de titel: 'Je project de markt...
» [meer...]

31 jul 2014Boekje met 20 mooie resultaten

Wilde Ganzen heeft een boekje samengesteld met 20 prachtige projecten die we in de afgelopen jaren, samen met particuliere initiatieven en projecteigenaren, hebben afgerond.
» [meer...]

www.wildeganzen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten