AAA

Contact Sitemap  
Bookmark and Share
Volg ons op  

Doneren

Wilde Ganzen maakt met kleine, concrete projecten een groot verschil. Projecten zoals de bouw van een kraamkliniek, renovatie van een school of de aanleg van een waterput. Als zo'n project is, profiteert vaak de hele gemeenschap ervan. Zonder uw hulp kunnen we deze projecten niet doen. Help mee en maak een verschil. U kunt Wilde Ganzen steunen door uw donatie over te maken op rekening 40 000 of IBAN nummer NL53INGB000 00 40 000.

Donateur

U kunt onze projecten steunen door donateur te worden of door eenmalig een geldbedrag over te maken. Elk bedrag maakt een verschil.

Periodieke schenking

Door een langere periode een vast bedrag te schenken, wordt uw geld meer waard. De fiscus betaalt dan namelijk tot 52 procent mee aan uw hulp. Zo kunt u dus voor hetzelfde geld nog meer doen om mensen in ontwikkelingslanden te helpen.

Fonds op naam

U wilt een substantieel bedrag geven en persoonlijk betrokken zijn bij het doel dat u wilt steunen, dan is een eigen fonds onder de paraplu van Wilde Ganzen misschien iets voor u. U richt met hulp van Wilde Ganzen een fonds op; u bepaalt zelf de naam en het bestedingsdoel. Zowel particulieren, als stichtingen en bedrijven kunnen een fonds oprichten.

In uw testament

Als u Wilde Ganzen opneemt in uw testament, zorgt u dat kansarme mensen in het buitenland ook een nalatenschap op kunnen bouwen: een dam, een weeshuis, een gezondheidspost, een schooltje of een werkplaats. Iets voor de volgende generatie. En u geeft via Wilde Ganzen iets blijvends door na uw leven. 

Bedrijf

De vraag van klanten naar bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), groeit nog steeds. Samenwerken met goede doelen blijkt een goede manier om hier invulling aan te geven. Zo kan uw organisatie kansarmen helpen een betere toekomst op te bouwen. Wilde Ganzen biedt u de mogelijkheid om dit concreet aan te pakken. » Lees meer

www.wildeganzen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten