AAA

Contact Sitemap  
Bookmark and Share
Volg ons op  

28 sep 2012Wilde Ganzen verwelkomt nieuwe directeur

Per 1 november 2012 treedt Klaas van Mill aan als directeur van Wilde Ganzen. Van Mill volgt hiermee Josine Westerbeek-Huitink op die met ingang van 1 oktober de organisatie gaat verlaten.

De 49-jarige Klaas van Mill beschikt over ruime ervaring in het bedrijfsleven alsmede in de wereld van ontwikkelingssamenwerking. Ruim negentien jaar was hij in verschillende senior managementposities werkzaam bij onder meer Gillette Europa. Na deze periode heeft Klaas van Mill ervoor gekozen om in Zuid-Soedan als landendirecteur voor Medair, een internationale noodhulporganisatie, te gaan werken.

Na dit twee jaar te hebben gedaan heeft hij in Nederland zijn eigen consultancybureau opgezet, met name gericht op goede doelen-organisaties. 'Wij zijn verheugd met de komst van Klaas van Mill', aldus Kees Slingerland, voorzitter van de Raad van Toezicht van Wilde Ganzen. 'Klaas zal de onder Josine Westerbeek-Huitinks ingeslagen weg van professionalisering van de organisatie verder ontwikkelen en uitbouwen. Zijn veelzijdige achtergrond en ervaring zijn hierin van grote toegevoegde waarde.'

Stuur de website van Wilde Ganzen door aan een vriend!

Uw naam:


Uw e-mail adres:


Naam geadresseerde:


E-mail adres geadresseerde:


Bericht:

De adressen worden voor geen enkel ander doel gebruikt dan het versturen van deze e-mail. De adressen worden niet opgeslagen.

www.wildeganzen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten