AAA

Contact Sitemap  
Bookmark and Share
Volg ons op  

01 nov 2010Wilde Ganzen behaalt certificaat ISO 9001

Wilde Ganzen, de expert op het gebied van concrete projecten in ontwikkelingslanden, heeft het ISO 9001: 2008 certificaat gekregen.

Streven naar kwaliteit
Directeur Josine Westerbeek-Huitink is trots op de behaalde certificering ‘Met het ISO-certificaat tonen we aan de kwaliteit van ons werk op een steeds hoger niveau te willen krijgen. Onze donateurs kennen ons als een betrouwbare en gedegen ontwikkelingsorganisatie, het  certificaat toont aan dat dit terecht is.’

Armoede bestrijding via concrete, kleinschalige projecten
Wilde Ganzen is continue bezig haar werkwijze te verbeteren en kwaliteit te verhogen.  Met het behalen van het ISO 9001 certificaat heeft Wilde Ganzen haar werkprocedures op een nog hoger niveau ingericht.. Het ISO-certificaat is door SGS uitgereikt voor een periode van drie jaar voor de volgende activiteiten: Het mobiliseren van mensen en middelen, zowel in Nederland als in ontwikkelingslanden, om met concrete, kleinschalige pro-jecten de armoede in ontwikkelingslanden te bestrijden.

Over Wilde Ganzen
Wilde Ganzen stelt mensen in staat om initiatieven ter bestrijding van armoede zelf uit te voeren. Hiervoor werft Wilde Ganzen fondsen en levert kennis en begeleiding. Samen met betrokken Nederlanders doet Wilde Ganzen dit al meer dan 50 jaar. Zo zijn er inmiddels ruim 10.000 projecten succesvol afgerond.

Stuur de website van Wilde Ganzen door aan een vriend!

Uw naam:


Uw e-mail adres:


Naam geadresseerde:


E-mail adres geadresseerde:


Bericht:

De adressen worden voor geen enkel ander doel gebruikt dan het versturen van deze e-mail. De adressen worden niet opgeslagen.

www.wildeganzen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten