AAA

Contact Sitemap  
Bookmark and Share
Volg ons op  

Puzzel en win!

Let op de sluitingsdatum is inmiddels een feit, er kunnen geen oplossingen meer ingezonden woren. De trekking van de winnaars volgt binnenkort.

Wilde Ganzen is de expert op het gebied van concrete projecten in ontwikkelingslanden. De Nationale Postcode Loterij, die ons sinds 2010 structureel steunt in de strijd tegen armoede in ontwikkelingslanden, stelt mooie prijzen ter beschikking zoals bijvoorbeeld een fiets! Het enige dat u hoeft te doen is de puzzel van de advertentie in te vullen en op te sturen naar het in de advertentie vermelde mailadres.

Spelregels & voorwaarden 2012

Wilde Ganzen besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en correctheid van alle gepubliceerde informatie. Alhoewel alles wordt gecontroleerd, kunnen onjuistheden en spelfouten toch voorkomen. U kunt daarom geen rechten ontlenen aan onze publicaties.

De deelnemers van de prijspuzzel gaan akkoord met de algemene voorwaarden. Daarbij is inschrijven voor onze emailnieuwsbrief verplicht. De ontvanger heeft de mogelijkheid zich hiervoor af te melden in de eerstvolgende nieuwsbrief.

Wilde Ganzen garandeert dat persoonlijke informatie die u verstrekt strikt vertrouwelijk wordt behandeld en nooit aan derden zal worden doorgegeven.

Oplossingen kunnen ingestuurd worden tot en met 15 juli a.s. De trekking zal plaatsvinden op 25 juli en de winnaars zullen voor 31 juli geïnformeerd worden per e-mail of telefoon (indien telefoonnummer vermeld bij het insturen van het oplossing). Daarnaast worden de winnaars van de prijsvraag bekend gemaakt op onze website. Over de uitslag van de trekking kan niet gecorrespondeerd worden.

Per mailadres wordt maximaal één inzending meegerekend in de trekking.

De prijzen kunnen niet ingewisseld worden tegen geld en de prijzen zijn niet overdraagbaar. De winnaars worden gekozen uit de juiste inzendingen van zowel de woordzoeker als de online puzzel.

Medewerkers van Wilde Ganzen zijn uitgesloten van deelname aan de prijspuzzel. Deelnemers jonger dan 16 jaar mogen alleen aan de prijspuzzel deelnemen met toestemming van een ouder/verzorger.

Wilde Ganzen is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van doorgelinkte internetsites of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een aan deze site verbonden internetsite.

Over Wilde Ganzen

Hier op de website vindt u alle informatie over Wilde Ganzen. Heeft u vragen neemt u dan gerust contact met ons op, per telefoon, mail of post.

Trekking

De trekking zal plaatsvinden op 25 juli 2012 en de winnaars zullen voor 31 juli geïnformeerd worden. Over de uitslag van de trekking kan niet gecorrespondeerd worden.Per mailadres wordt maximaal één inzending meegerekend in de trekking.

De prijzen

  • Een Postcode Loterij -fiets
  • Een iPad
  • Olympus camera
  • Bosatlas van Nederland

www.wildeganzen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten