AAA

Contact Sitemap  
Bookmark and Share
Volg ons op  

Periodiek schenken


Doneren met belastingvoordeel
Armoede lossen we niet zomaar op. Daarom zijn structurele bijdragen van donateurs zeer waardevol voor Wilde Ganzen. Ze geven ons de zekerheid om ons werk te kunnen blijven doen. Daarnaast kanhet u veel belastingvoordeel opleveren. Een periodieke schenking houdt in dat u minimaal 5 jaar jaarlijks een vast bedrag geeft. U bepaalt zelf hoeveel. Er zijn geen beperkingen voor belastingaftrek, de hele gift is aftrekbaar. Afhankelijk van uw inkomen krijgt u al gauw de helft terug (tussen 37% en 52%). Uw gift is dus meer waard, zonder dat het u meer kost!

Voorbeeld:

 

U geeft per jaar

€ 250

U krijgt retour via de belasting (gemiddeld 42%)

€ 105

Uw gift kost u netto

€ 145


De voordelen op een rij:

  • U profiteert van maximaal belastingvoordeel.
  • Uw gift is meer waard.
  • U draagt op een structurele manier bij aan armoedebestrijding.


Hoe werkt het?
Wilt u een periodieke schenking doen? Print dan het Schenkingsformulier en stuur het ter ondertekening naar ons op. Wij sturen het vervolgens ondertekend aan u terug. Voorheen was er een notariële akte vereist voor een periodieke schenking, maar nu kunt u dit direct met ons regelen. Ontvangt u het formulier liever per post? Neem dat contact op met Viola van Dalfsen.

Toch een notaris? Gebruik de Schenkservice
Zoals gezegd is het niet nodig om uw periodieke schenking via een notariële akte vast te leggen om van het belastingvoordeel te genieten. Mocht u dat toch prettig vinden, dan kan dat natuurlijk (hier zijn wel kosten aan verbonden). Wij raden aan dat te doen via Schenkservice.nl.

Viola van Dalfsen, Medewerker Servicelijn Particulieren, informeert u graag. U kunt haar bellen op 035- 626 09 91 of een email sturen: viola@wildeganzen.nl.

www.wildeganzen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten