AAA

Contact Sitemap  
Bookmark and Share
Volg ons op  

Schenken met optimaal belastingvoordeel

Periodiek schenken vanaf 2014 nog eenvoudiger

Met ingang van 2014 kunt u periodiek schenken zonder dat dit in een notariële akte hoeft te worden vastgelegd. Dat scheelt voor Wilde Ganzen veel administratieve handelingen. Nog belangrijker is dat de kosten van de notaris vervallen. Dat was toch iedere keer een fors bedrag.

Gelijk met het nieuwe jaar is de Belastingdienst met een eenvoudig model voor een schenkingsovereenkomst gekomen. Op de website zal de Belastingdienst die presenteren. U kunt het model tevens bij Wilde Ganzen opvragen. We sturen het u dan zo snel mogelijk toe. 

Klikt u hier om het nieuwe schenkingsformulier te downloaden.

Aan de voorwaarden die de Belastingdienst stelt verandert niets. U kunt de giften die u als periodieke schenking doet volledig aftrekken. Zonder drempel of plafond. Mits de looptijd minimaal vijf jaar is.

De procedure wordt uiterst eenvoudig. U stuurt Wilde Ganzen het ingevulde formulier ter ondertekening toe, en wij sturen het ondertekend aan u terug. Zowel u als Wilde Ganzen bewaart een exemplaar, dat overlegd kan worden aan de Belastingdienst als die daar om vraagt.

Wilt u meer weten over de fiscaal meest aantrekkelijke manier van schenken? Neem dan gerust contact op met Viola van Dalfsen via telefoonnummer 035-6260991 of via Viola@wildeganzen.nl.

Of via de Schenkservice

Wanneer u via de notaris en Schenkservice periodiek wilt schenken

Het is dus niet langer nodig om uw periodieke schenking via een notaris vast te leggen om belastingvoordeel te genieten. Mocht u uw schenking toch nog bij de notaris willen vastleggen dan kan dat natuurlijk. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Meer informatie over het vastleggen van een periodieke schenking bij een notaris kunt u vinden onder de knop Schenkservice.

 

www.wildeganzen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten