Kom naar Change the Game Academy op 29 maart!

2 februari 2018

We kregen zoveel positieve reacties van deelnemers dat we dit jaar weer 4 nieuwe workshops Change the Game Academy hebben ingepland.

Wil je weten hoe jouw projectpartner in eigen land (nóg meer) fondsen kan werven? Ben je benieuwd hoe jouwrojectpartner (nóg beter) de overheid kan aanspreken op de eigen verantwoordelijkheid?

Kom naar onze workshop Change the Game Academy
op donderdag 29 maart 2018!

Change the Game Academy steunt maatschappelijke organisaties in lage en middeninkomenslanden om hun missie voor armoede bestrijding te realiseren. We doen dit door ondersteuning bij het werven van lokale fondsen en beïnvloeding van de overheid. Zo komt de verantwoordelijkheid daar te liggen waar die uiteindelijk thuishoort: bij overheden, de middenklasse en het bedrijfsleven in die landen zelf.

Dit programma van Wilde Ganzen biedt e-learning en trainingen aan om organisaties te ondersteunen om in eigen land fondsen te werven en overheden daar aan te spreken op de eigen verantwoordelijkheid.

In 2018 worden vanuit de Change the Game Academy in diverse landen lokale organisaties getraind. Jouw projectpartner kan aan deze hoogwaardige trainingen mee doen en daarbij in 2018 gebruikmaken van een forse introductiekorting. Organisaties die sinds 2010 met Wilde Ganzen hebben samengewerkt krijgen een korting van maar liefst 80 %.

Inmiddels hebben diverse workshops voor Nederlandse ‘change makers’ over de Change the Game Academy plaatsgevonden, de deelnemers waren erg positief:

“De workshop gaf mij inzicht in de aanzienlijke mogelijkheden voor lokale fondsenwerving en inspireerde mij om aan de slag te gaan met mijn projectpartner. Daarbij ga ik zeker gebruik maken van de concrete handvatten die mij tijdens de workshop aangeboden werden. Ook was het erg leuk en leerzaam om in gesprek te zijn met gelijkgestemden.”

Nieuw dit jaar: naast lokale fondsenwerving besteden we ook aandacht aan beïnvloeden en aanspreken van de overheid. Wilde Ganzen nodigt je uit om tijdens de workshop op een interactieve manier kennis te maken met Change the Game Academy.

Meer informatie over de Change the Game Academy kan je vinden op: www.changethegameacademy.org.

Kosten en aanmelding

De workshop Change the Game Academy wordt gegeven op een centrale locatie in Utrecht. De bijdrage aan de kosten van de workshop is 35 euro per persoon.
Meld je aan uiterlijk 16 maart bij servicedesk@wildeganzen.nl

We verwelkomen je graag op donderdag 29 maart! Hieronder zie je het overzicht van alle vier de trainingen dit jaar. De trainingen in alleen de middag kosten 20 euro per persoon, de traingen van 1 dag kosten 35 euro per persoon.

Datum workshop Projectlanden Tijden Locatie
29 maart 2018 Diverse landen 9.00-17.00 Utrecht
21 juni 2018 Diverse landen 13.00-17.00 Utrecht
27 september 2018 Diverse landen 9.00-17.00 Utrecht
15 november 2018 Diverse landen 13.00-17.00 Utrecht

Meer dan een van onze projecten helpen?

Steun het werk van Wilde Ganzen

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.