Nu: Speciaal aanbod voor nieuwe trainingen in Brazilië, India, Kenia en Burkina Faso

18 juli 2017 Nederland

In steeds meer landen is er een groeiende middenklasse bij wie lokale fondsenwerving voor armoedebestrijding een goede kans van slagen heeft. En waar de overheid zich verplicht heeft steun te geven aan maatschappijopbouw door bijvoorbeeld onderwijs, gezondheidszorg en water en sanitatie.

In 2017 worden vanuit de Change the Game Academy in diverse landen lokale organisaties getraind. Onze partners kunnen aan deze hoogwaardige trainingen deelnemen en daarbij in 2017 gebruikmaken van een forse introductiekorting. Organisaties die sinds 2010 met Wilde Ganzen hebben samengewerkt krijgen een introductiekorting van maar liefst 80%. Wilde Ganzen betaalt dit deel; de partnerorganisaties in Nederland en in de landen zelf betalen ieder 10%.

Binnenkort starten diverse trainingen waaronder lokale fondsenwerving en mobilising support in Brazilië, India, Kenia en Burkina Faso voor kleine en middelgrote organisaties met een flinke korting!

Change the Game Academy has had, besides a very positive impact on our partner organisations and our cooperation, a tremendous impact on the Port Reitz Community as a whole. It has led and still leads to sustainable change and has given a boost of self-esteem, convincing them disability is not inability. Thank you Wilde Ganzen for giving them and us this opportunity!

~Wendy Baardman, Friends of the Port Reitz School (the Netherlands)

De trainingen worden gegeven door gecertificeerde lokale trainers van onze partnerorganisaties in de diverse landen. Na de training gaan de deelnemers naar huis met praktisch uitvoerbare plannen. Ook kunnen deelnemers tot 6 maanden na de training gebruik maken van coaching en advies op maat. 

In de Training Lokale Fondsenwerving leren organisaties hoe zij fondsen kunnen werven in hun eigen gemeenschap, bij de middenklasse en bedrijven, met veel lokale context en voorbeelden. Tijdens de training maken de deelnemers een fondsenwervingsplan voor hun organisatie en oefenen zij de bijbehorende communicatievaardigheden.

In de training Mobilising Support leren organisaties hoe zij bepaalde burgerrechten kunnen opeisen en concreet realiseren bij lokale overheden. Denk bijvoorbeeld aan het recht op scholing en op basisgezondheidszorg. Tijdens de training maken de deelnemers een plan om de verantwoordelijke autoriteiten aan te spreken op hun verantwoordelijkheid en identificeren zij medestanders om te mobiliseren. Deze training wordt in twee fasen gegeven waarbij de deelnemers in de tussenliggende periode oefenen met hun plan.

Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie over de beschikbare trainingen in Brazilië, India, Kenua en Burkina Faso.

Change the Game Academy: Nu speciaal aanbod voor training lokale fondsenwerving in Burkina Faso

Change the Game Academy: Lokale Fondsenwerving in Brazilië (speciaal aanbod!)

Meer dan een van onze projecten helpen?

Steun het werk van Wilde Ganzen

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.