Ganzen in v formatie in blauwe lucht

Wilde Ganzen vacature

Vacature Lid Raad van Toezicht

6 januari 2017

Wilde Ganzen bestrijdt armoede wereldwijd. Door middel van een financiële bijdrage, kennis en expertise stimuleren wij projecten en sociale ondernemingen die voortkomen uit gezamenlijk initiatief van mensen die in armoede leven én bevlogen Nederlanders. De projecten en ondernemingen zijn kleinschalig en leveren zichtbare resultaten. Ook versterken we de kracht van mensen die in arme omstandigheden leven om in eigen land fondsen en middelen te mobiliseren. Voor een directe én een structurele verbetering van hun situatie en een kansrijke toekomst.

Momenteel hebben wij een vacature voor een nieuw

Lid van de Raad van Toezicht

Lees hier de uitgebreide profielschets van de functie (pdf).

Indien u zich herkent in bovenstaand profiel, kunt u t/m 29 januari 2017 uw belangstelling kenbaar maken door een CV en motivatiebrief te sturen naar vacatures@wildeganzen.nl Indien u vragen heeft, kunt u op donderdag 19 januari tussen 14.00 en 16.00 u. contact opnemen met Agnes Frielink, Management Assistent.

De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op 14 en/of 20 februari a.s. (middag) op het kantoor van Wilde Ganzen te Hilversum. Dit betreft een gesprek met de selectiecommissie vanuit de Raad van Toezicht en de Directeur.

Meer dan een van onze projecten helpen?

Steun het werk van Wilde Ganzen

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.