Webinar waarom een testament opstellen?

9 mei 2016

Waarom zou u een testament maken? En als u al een testament hebt, klopt de inhoud dan nog? Wie kunt u opnemen in een testament?

U kunt het webinar tot 1 december 2016 terugkijken via www.avdr.nl/10redenen. Tevens vindt u hier het overzicht van de vragen die tijdens het webinar gesteld werden, met de antwoorden.

foto bij webinar 2

Tijdens het webinar ‘10 redenen om een testament te maken’ worden deze en andere vragen beantwoord. Lucienne van der Geld, juridisch directeur van Netwerk Notarissen, gaat nader in op de redenen om een testament te maken, of te wijzigen.

De uitzending van het webinar vond plaats op maandag 30 mei 2016 van 20.00 – 21.00 uur.

Het webinar is georganiseerd door Goede Doelen Nederland, brancheorganisatie van goede doelen, en Netwerk Notarissen, een samenwerkingsverband van 150 notariskantoren.

U vindt het webinar via deze link www.avdr.nl/10redenen. Klik daar op de rode balk met ’10 redenen om een testament te maken’ om deel te nemen. Hierbij hebben wij de volgende twee tips:

  • Flash player dient geüpdatet te zijn om een webinar te kunnen kijken.
  • Google Chrome is de stabielste browser om het webinar in af te spelen.

Hebt u vragen naar aanleiding van het webinar? U kunt hiervoor contact opnemen met Emmy Janssen, Wilde Ganzen, via emmy@wildeganzen.nl of 035 – 8700 281.

Was u niet in de gelegenheid om het webinar op 30 mei te volgen, dan heeft u tot 1 december 2016 de mogelijkheid om het webinar te bekijken via www.avdr.nl/10redenen.

Meer dan een van onze projecten helpen?

Steun het werk van Wilde Ganzen