Wilde Ganzen wint Comenius EduMedia Siegel in Berlijn met Change the Game Academy

26 juni 2016

De Comenius EduMedia Award wordt door het Duitse Genootschap voor Pedagogiek en Informatie (GPI) jaarlijks toegekend aan innovatieve educatieve producten uit heel Europa. Het GPI is een wetenschappelijke vereniging voor multimedia, educatieve technologie en mediadidactiek. Comenius logo

Wilde Ganzen is zeer verheugd een “Comenius EduMedia Siegel” 2016 te hebben ontvangen voor de Change the Game Academy. Deze Academy biedt e-learning en trainingen aan organisaties in ontwikkelingslanden, zoals Kenia, India en Brazilië, met name op het gebied van lokale fondswerving en het opkomen voor rechten. De digitale leeromgeving is ontworpen met Podium, bureau voor educatieve communicatie.

Het Duitse Genootschap voor Pedagogiek en Informatie (GPI) reikt de Comenius EduMedia Awards jaarlijks uit aan de meest innovatieve educatieve producten uit Europa. Wilde Ganzen krijgt de siegel in de categorie Leer en Leermanagementsystemen.

13 juni: Wilde Ganzen genomineerd met Change the Game Academy!

Vrijdag 10 juni werd bekend gemaakt dat Change the Game Academy van Wilde Ganzen genomineerd is voor de internationale Comenius EduMedia Award!

Deze prijs is een erkenning voor vernieuwende, buitengewoon educatieve en didactische producten en activiteiten op het gebied van Informatie- en computertechnologie. De onderscheiding wordt toegekend door de Duitse Gesellschaft für Pädagogik, Information und Medien (GPI). De jury bestaat uit zo’n 20 kopstukken binnen de internationale wetenschappelijke wereld: professoren en hoogleraren uit Europa en China.

Op 23 juni zal de prijs worden uitgereikt in Berlijn. Onze partnerorganisatie PODIUM, met wie wij het platform Change the Game Academy hebben ontwikkeld en gelanceerd, gaat er naar toe om de prijs (hopen wij) in ontvangst te nemen!

We zijn enorm verheugd met de nominatie en houden je op de hoogte van de uitkomst!

Meer dan een van onze projecten helpen?

Steun het werk van Wilde Ganzen

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.