900.000 euro van Nationale Postcode Loterij!

16 februari 2018

Donderdag 15 februari werd tijdens het Goed Geld Gala 2018 in Amsterdam bekend gemaakt dat er dit jaar een record bedrag naar goede doelen gaat die werken aan een betere wereld. De Nationale Postcode Loterij schenkt dit jaar ruim 357 miljoen euro aan 112 goede doelen. Ook Wilde Ganzen mag zich verheugen in een mooie bijdrage!

Dankzij de 2,9 miljoen deelnemers groeide de opbrengst van de Postcode Loterij het afgelopen jaar naar ruim 715 miljoen euro. Omdat de helft van de opbrengsten direct geschonken wordt aan goede doelen, groeide ook deze bijdrage, met bijna 16 miljoen euro. De ruim 357 miljoen euro die de Postcode Loterij dit jaar doneert aan goede doelen is verdeeld onder 112 organisaties.

In 2018, mag Wilde Ganzen rekenen op een bijdrage van 900.000 euro! Liliane Franssen, hoofd Marketing, Communicatie en Fondsenwerving van Wilde Ganzen: “Wat een bijzondere avond! Dankzij deze fantastische bijdrage van de Nationale Postcode Loterij kan Wilde Ganzen met kleinschalige, concrete projecten het verschil maken in de levens van heel veel mensen in armoede. Wij zijn trots op onze unieke manier van armoedebestrijding!”

Leonardo DiCaprio spreekt klimaatzorgen uit

Acteur en milieuactivist Leonardo DiCaprio sprak namens de door hem in 1998 opgerichte stichting, de Leonardo DiCaprio Foundation (LDF) op het Goed Geld Gala. In zijn speech sprak hij zijn zorg uit over de onomkeerbare effecten die hebzucht en onverschilligheid hebben op onze planeet. Dit besef leidde tot de oprichting van zijn foundation, waarmee hij wil werken aan een oplossing om het tij te keren en zoveel mogelijk mensen hiertoe in beweging te krijgen.

In totaal heeft de loterij sinds 1989 ruim 5,4 miljard euro geschonken aan goede doelen.

Meer dan een van onze projecten helpen?

Steun het werk van Wilde Ganzen

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.