Wilde Ganzen blij met bijdrage van de Nationale Postcode Loterij

27 januari 2016

George Clooney eregast op Postcode Loterij Goed Geld Gala

In 2016 schenkt de Postcode Loterij een recordbedrag van 328 miljoen euro aan goede doelen. Dat heeft de loterij dinsdagavond bekendgemaakt tijdens het jaarlijkse Goed Geld Gala in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De recordschenking is mogelijk dankzij de 2,7 miljoen trouwe deelnemers: van ieder lot gaat de helft naar het goede doel. Ook Wilde Ganzen mag dit jaar weer rekenen op een bijdrage van €500.000 om nog meer kleinschalige projecten te kunnen realiseren. George Clooney, kersverse ambassadeur van de Postcode Loterij, was als eregast aanwezig. 

Postcode Loterij-ambassadeur Humberto Tan interviewde George Clooney op het podium over zijn stichting Not On Our Watch die zich inzet om onderbelichte mensenrechtenschendingen in de wereld te stoppen.

George Clooney: “Ik geloof in het goede van de mens, ik ben een optimist. Nooit eerder zag ik zoiets als de Nationale Postode Loterij. Het laat je met elkaar deelnemen en tegelijkertijd goed doen. Het feit dat ik hierbij betrokken ben, is een eer.”

Dankzij deelnemers

Directeur van Wilde Ganzen, Tineke Huizinga bedankt de deelnemers van de Postcode Loterij voor hun steun. Dankzij deze deelnemers kan ook Wilde Ganzen meer mensen in armoede bereiken en een kans geven op een betere toekomst.
In deze video bedankt zij persoonlijk de Nationale Postcode Loterij en haar deelnemers.

 

Directeur Tineke Huizinga op de foto met Michiel Verboven (Managing Director)
foto: Roy Beusker

Meer dan een van onze projecten helpen?

Steun het werk van Wilde Ganzen

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.