World’s Best News zoekt vrijwilligers tijdens Bevrijdingsfestivals!

10 april 2017

Ben je er ook klaar mee? Met al dat sombere nieuws, dat de wereld in brand staat, dat we overspoeld worden met vluchtelingen? Dat er overal oorlog en terrorisme zou zijn? Meld je aan als vrijwilliger voor World’s Best News en doe mee op een van de veertien bevrijdingsfestivals van 5 mei.

World’s Best News zoekt mensen die zich willen verdiepen in de werkelijkheid achter de negatieve berichten. En op de bevrijdingsfestivals daarover in gesprek willen gaan met de bezoekers. Een training van één zaterdag in Utrecht maakt deel uit van het vrijwilligerswerk.

World’s Best News inspireert mensen met verhalen over de vooruitgang. Dat doen we niet voor niets. De wereld staat er op veel fronten beter voor dan een paar decennia geleden, maar er is niemand die het ons vertelt. Dat maakt ons passief en moedeloos. Door mensen te informeren over de vooruitgang hopen we hen te inspireren en betrokken te houden. Op 5 mei doen we dat met video’s op de schermen van de festivals, met een mobiele vooruitgangsquiz en door gesprekken met bezoekers.

Datum: vrijdag 5 mei 2017
Tijd: 12:00 – 16:00 (met pauze)
Plaats:  Leeuwarden, Groningen, Assen, Zwolle, Almere, Haarlem, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Wageningen, Rotterdam, Vlissingen, Den Bosch, Roermond

Briefing: Op zondag 30 april vindt er tussen 15 en 17 uur een briefing plaats in Utrecht waar instructies zullen worden gegeven over de inhoud van de actie.

Aanmelden:
Neem contact op met lisa@worldsbestnews.nl om je aan te melden! Geef aan wat voor jou het dichtstbijzijnde festival is waar je je in wilt zetten voor World’s Best News!

Contactpersonen:
Lisa Verhaeghe de Naeyer
06-28581510

www.worldsbestnews.nl

Meer dan een van onze projecten helpen?

Steun het werk van Wilde Ganzen

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.