Let op, dit evenement is afgelopen

23 maart 2017: Training lokale fondsenwerving India, Utrecht

30 januari 2017 Kennisoverdracht

Wil je weten hoe jij en je projectpartner (nóg meer) fondsen in India kunnen werven? Ben je benieuwd hoe je samen met je partner het project kunt ondersteunen? Wil je met een concreet actieplan hiervoor naar huis, en aan de slag gaan?

Jij en je partnerorganisatie zijn enthousiast over jullie project; jullie zien de resultaten en de impact op de levens van mensen in het projectland. Het is belangrijk dat je project kan voortbestaan en jullie zijn daarvoor samen verantwoordelijk. Daarvoor heb je middelen nodig, zowel financieel als in de vorm van diensten, goederen, kennis en tijd.

Wilde Ganzen nodigt je graag uit voor de ééndaagse training Lokale Fondsenwerving in India. Deze training helpt je om fondsen te werven, zowel daar als hier en is speciaal bedoeld voor particuliere initiatieven met projecten in India.

Fondsenwerving gebeurt overal ter wereld: het aanspreken en mobiliseren van mensen en organisaties om sociale verandering te steunen met geld, diensten, goederen, kennis, tijd en morele steun. Daar waar de sociale nood hoog is en de middelen schaars zijn, gebeurt dit vaak met grote vindingrijkheid. Wilde Ganzen is de Change the Game Academy gestart om organisaties in ontwikkelingslanden hierbij te ondersteunen. In 2017 worden o.a. in India en andere landen lokale organisaties getraind in fondsenwerving. Jouw projectpartner kan aan die trainingen meedoen.

Vorig jaar hebben de eerste trainingen plaatsgevonden. De deelnemers waren positief over de dag en voelden zich geïnspireerd. Ze vonden het waardevol om andere mensen met een project te ontmoeten. De projectpartners waarmee ze samenwerken hebben de eerste trainingen in o.a. Kenia en India gevolgd.

Voorlopig programma donderdag 23 maart 2017 in Utrecht

9.00: ontvangst met koffie en thee
9.30: start en leerdoelen
10.00: mogelijkheden van fondsenwerving in diverse landen
11.00: inspiratie uit Change the Game Academy
12.00: oefenen met de ‘elevator pitch’

12.45: lunch

13.30: opzet voor fondsenwerving in diverse landen
14.30: toegang tot kennis over fondsenwerving voor jou en je partner
15.30: presentatie plannen en vervolgstappen
17.00: afsluiting

De training wordt gegeven op een centrale en goed bereikbare locatie in Utrecht. De bijdrage aan de kosten voor de training is € 35 per persoon. Meld je aan bij servicedesk@wildeganzen.nl. De uiterste inschrijfdatum voor de training is 16 maart 2017.

Heb je vragen of wil je nog wat meer informatie? Bel of mail ons gerust. We staan je graag te woord. Meer informatie over Change the Game Academy kun je vinden op www.changethegameacademy.org.

We kijken er naar uit je te zien op donderdag 23 maart in Utrecht!