Let op, dit evenement is afgelopen

21 april Infobijeenkomst Capaciteitsversterking samenwerkingspartner Sri Lanka

21 april 2016 - 22 april 2016 Hilversum Kennisoverdracht

Sri Lanka info event Steunt u een project in Sri Lanka, of heeft u dit in het verleden gedaan? Wilde Ganzen organiseert een bijeenkomst in Hilversum met als thema: “Capaciteitsversterking van uw samenwerkingspartner en verduurzaming van de projecten in Sri Lanka”. Deze bijeenkomst wordt van harte aanbevolen door het Comité Sri Lanka Tafel .

Wij nodigen u uit om met ons de mogelijkheden te bespreken die Wilde Ganzen kan bieden aan uw partners in Sri Lanka om hun financiële duurzaamheid te vergroten en de projecten te verduurzamen. Daarnaast horen wij graag van u wat uw ervaringen zijn met het Projecten werk in Sri Lanka. Wilde Ganzen zal met twee vertegenwoordigers in mei 2016 Sri Lanka bezoeken en o.a. een tweedaagse workshop organiseren in Colombo voor uw (lokale) partners met hetzelfde thema: capaciteitsopbouw en financiële duurzaamheid.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 21 april 2016 in de Vitus Kerk, Emmastraat 5, 1211 NE Hilversum.

Wilt u hierbij aanwezig zijn? U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar servicedesk@wildeganzen.nl met daarin uw naam, contactgegevens en het project wat u in Sri Lanka doet of hebt gedaan.

Programma
13:15 Ontvangst met koffie en thee

13:30 Opening door Heleen Reedijk, Wilde Ganzen en Rob Veldhuizen, Comité Sri Lanka Tafel (interactieve kennismaking met elkaar)

14:00 Fondsenwerving in Nederland voor de projecten. Wat zijn uw ervaringen en wat zijn de ervaringen van Wilde Ganzen? (Discussie – gesprek met elkaar – interactief)

14:30 Workshop: Dilemma van projecten: Focus op sociale ontwikkeling of op de economische ontwikkeling. wat gaat voor? Olv. Egbert Hendriks, Wellawaya

15:00 Pauze, tijd om met elkaar in gesprek te gaan

15:15 Workshop Lokaal Fondsenwerven, wat zijn de ervaringen en mogelijkheden. Presentatie Change the Game Academy. Olv Wilde Ganzen Robert Wiggers

16:00 Projectreis Wilde Ganzen naar Sri Lanka mei 2016. Mogelijkheid van uw lokale partner deel te nemen aan een 2 daagse training.

16:15 Tijd voor een gesprek en napraten onder het genot van een drankje

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.