Let op, dit evenement is afgelopen

Kom naar onze workshop Change the Game Academy in Utrecht!

21 juni 2018 - 15 november 2018 Utrecht Intro Bijeenkomst

Wil je weten hoe jouw projectpartner in eigen land (nóg meer) fondsen kan werven? Ben je benieuwd hoe jouw projectpartner (nóg beter) de overheid kan aanspreken op de eigen verantwoordelijkheid?

Change the Game Academy steunt maatschappelijke organisaties in lage en middeninkomenslanden om hun missie voor armoedebestrijding te realiseren. We doen dit door ondersteuning bij het werven van lokale fondsen en beïnvloeding van de overheid. Zo komt de verantwoordelijkheid daar te liggen waar die uiteindelijk thuishoort: bij overheden, de middenklasse en het bedrijfsleven in die landen zelf.

Dit programma van Wilde Ganzen biedt e-learning en trainingen aan om organisaties te ondersteunen om in eigen land fondsen te werven en overheden daar aan te spreken op de eigen verantwoordelijkheid. In 2018 worden vanuit de Change the Game Academy in diverse landen lokale organisaties getraind.

Tijdens deze workshop vertellen we je hoe jouw projectpartner aan deze hoogwaardige trainingen mee kan doen en daarbij gebruikmaken van een forse introductiekorting.

Inmiddels hebben diverse workshops voor Nederlandse ‘changemakers’ over de Change the Game Academy plaatsgevonden, de deelnemers waren erg positief.

“De workshop gaf mij inzicht in de aanzienlijke mogelijkheden voor lokale fondsenwerving en inspireerde mij om aan de slag te gaan met mijn projectpartner. Daarbij ga ik zeker gebruik maken van de concrete handvatten die mij tijdens de workshop aangeboden werden. Ook was het erg leuk en leerzaam om in gesprek te zijn met gelijkgestemden.”

Wilde Ganzen nodigt je uit om tijdens een eendaagse workshop op een interactieve manier kennis te maken met Change the Game Academy. Meer informatie over de Change the Game Academy en trainingen in diverse landen kan je vinden op: www.changethegameacademy.org

Kosten en aanmelding
De workshop Change the Game Academy wordt gegeven op een centrale locatie in Utrecht. In de workshops zijn organisaties met projectpartners vanuit alle landen van harte welkom. De bijdrage aan de kosten voor eendaagse workshop is €35 per persoon.

Meld je aan bij servicedesk@wildeganzen.nl, uiterlijk 2 weken voor de workshop.

Workshops Change the Game Academy in 2018

Datum workshop Tijden Locatie
21 juni 9.00-17.00 Utrecht
27 september 9.00-17.00 Utrecht
15 november 9.00-17.00 Utrecht

 

We verwelkomen je graag op een van onze workshops!