Let op, dit evenement is afgelopen

Meld uw project aan voor de Nacht van de Fooi 2016!

28 mei 2016 - 30 mei 2016 Nederland

Onder het motto ‘Keep the change, Change the world’ gaat ook in 2016 tijdens de twaalfde editie van de Nacht van de Fooi op zaterdag 28 mei de fooi van deelnemende horecagelegenheden naar vijf kleinschalige ontwikkelingsprojecten. De opbrengst wordt dit jaar verdubbeld door Wilde Ganzen. Misschien kan uw project daarbij zijn!? nacht van de fooi logo

De aanmelding voor projecten is weer geopend! Van 20 oktober tot 23 november kunnen projectideeën worden ingediend. Als uw project past binnen de voorwaarden, stuur dan uw projectidee op naar secretaris@nachtvandefooi.nl.
De Nacht van de Fooi is een jaarlijks terugkerend studenteninitiatief met als doel tijdens het uitgaan op een laagdrempelige manier aandacht te vragen voor ontwikkelingssamenwerking. Deelnemende horecagelegenheden uit verschillende steden doneren die dag en nacht hun fooi aan een aantal kleinschalige, duurzame projecten in ontwikkelingslanden. Het opgehaalde bedrag zal worden verdubbeld door onze nieuwe hoofdsponsor Wilde Ganzen. De projecten worden uit vele aanvragen gekozen door de stichting Nacht van de Fooi in overleg met Wilde Ganzen.

Voor meer informatie over onder andere de voorwaarden waaraan een deelnemend project moet voldoen, het projectidee, de deelnemende steden, hoe horecagelegenheden zich kunnen aanmelden en hoe je als student een rol kunt spelen bij de Nacht van de Fooi kan de website www.nachtvandefooi.nl worden geraadpleegd. Daarnaast is de Nacht van de Fooi ook te volgen via Facebook, Instagram en Twitter.

De Nacht van de Fooi 2016 wordt mede mogelijk gemaakt door Wilde Ganzen en Impulsis.

Voor meer informatie over projecten en de aanmeldingsprocedure, kunt u contact opnemen met: Marit Schwantje – secretaris@nachtvandefooi.nl tel: 0617003445

Voor alle overige vragen, kunt u contact op nemen met: Lorena Linssen, pr-media@nachtvandefooi.nl, tel: 0683043316

Nacht van de Fooi
Kromme Nieuwegracht 58
3512 HL Utrecht

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.