Let op, dit evenement is afgelopen

Onderzoekslab voor PI: klein project, groot verschil?

25 november 2015 - 26 oktober 2015 Zwolle

Kijk eens naar dat project! – Onderzoekslab voor PI
Hoeveel verschil maakt jouw project? Wil je er eens met een andere bril naar kijken?
Foto: Leonard Fäustle

Sara Kinsbergen deed in 2014 in opdracht van Wilde Ganzen onderzoek naar de duurzaamheid van kleinschalige ontwikkelingsprojecten. In februari verscheen het rapport en ging Wilde Ganzen met de aanbevelingen aan de slag om PI te ondersteunen om nog meer verschil te kunnen maken. Wanneer is een project ‘geslaagd’ en welke zaken spelen daarbij een rol? Welke impact hebben projecten op de langere termijn? Bestaan ze nog na 10 jaar en werkt het nog zoals bedoeld?

Wil je zelf ook eens aan de slag als adviseur over een project? Wilde Ganzen organiseert in november een interactieve bijeenkomst voor Particuliere Initiatieven over de uitkomsten van het onderzoekrapport. We creëren een onderzoekslab voor PI die zelf wel eens willen weten wat succesfactoren zijn en wat niet zo goed werkt. Je mag zelf een aanvraag beoordelen van een voorbeeldproject.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor nieuwsgierige PI die actief aan de slag willen. Die zoeken naar nieuwe inzichten en inspiratie. Sara Kinsbergen (CIDIN) en Heleen Reedijk (Wilde Ganzen) geven je gelegenheid met een nieuwe bril op onderzoek uit te gaan. Maak gebruik van deze kans en meld je aan!

Woensdag 25 november, 17:30 – 21:30 uur in Utrecht ( met soep en een broodje). Vanwege het interactieve karakter van de bijeenkomst en het beperkt aantal plaatsen kun je per stichting met maximaal 2 personen deelnemen. Aanmelden kan tot woensdag 18 november door een mail met naam van je stichting en deelnemer(s) te sturen naar servicedesk@wildeganzen.nl met als onderwerp Onderzoekslab Utrecht.

(NB: de eerder geplande bijeenkomst op 18 november in Eindhoven is komen te vervallen)

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.