Het webinar op 9 woensdag september over vroeghulp bij kinderen met een beperking gaat niet door wegens ziekte van een van de sprekers.

In Nederland worden kinderen met een beperking in een zo vroeg mogelijk stadium behandeld om achterstand in ontwikkeling te voorkomen. Dit is allesbehalve vanzelfsprekend bij kinderen met een beperking in ontwikkelingslanden.

Praktijkvoorbeelden

Tijdens de online bijeenkomst van 9 september wordt gekeken naar manieren waarop deze kinderen wél kunnen worden geholpen. Sprekers Monique Derwig van Stichting Kumari en de Nepalese fysiotherapeut Kalpana Basnet zullen een aantal praktijkvoorbeelden geven. Kalpana is de belangrijkste projectpartner van stichting Kumari. Haar bijdrage zal deels in het Engels zijn.

Aanmelden kan via: platform.gehandicaptenzorg@gmail.com

Organisatie: Monique Derwig (st. Kumari), Antoinette Termoshuizen (st. Niketan), Kirsten Giethoorn (Friendship Foundation), Sylvia Ortega en Anke Makaske (Wilde Ganzen)

Platform Gehandicaptenzorg Wereldwijd is er voor en door stichtingen die mensen met een beperking in hun kracht willen zetten, wereldwijd. Wilde Ganzen ondersteunt en faciliteert het Platform.