In deze tijden van Corona is water meer dan ooit nodig, ook in Afrika. In veel gebieden kunne kosten omlaag door lokale productie. Een voorbeeld is de Touwpomp waarvan er nu ruim 130.000 zijn in diverse landen. Andere opties zijn het handmatig putten boren, water infiltratie en huishoud water filters. Het zijn simpele technieken maar ervaring is “Simple is not easy”.

Iemand met 30 jaar relevante ervaring is Henk Holtslag, die als adviseur betrokken is bij zogenaamde SMART centres die lokale mensen opleiden in technieken maar ook in business. In deze presentatie deelt Henk de ervaringen van de centra in innovatie op gebied van technieken maar juist ook methodes als Family Based Management en Self supply. Hij gaat graag met u in discussie over duurzaam drinkwater en water voor voedsel in Afrika.

Inschrijven

In verband met het coronavirus houden we de Wilde Ganzen-Partinmaand dit jaar volledig digitaal. Op deze manier willen we jou en je stichting toch de kans bieden om mensen van andere stichtingen te ontmoeten en kennis te delen, net als voorgaande jaren.

Je kunt je aanmelden voor één of meerdere webinars. Zodra je bent aangemeld ontvang je enkele dagen voor de start een e-mail met de link naar de livestream. Met deze link kun je de sessie bijwonen.

Naar de inschrijving