Met vallen en opstaan hebben wij in 65 jaar veel geleerd. Maar ook bij ons gaat niet altijd alles goed. Dat wil niet zeggen dat dingen die mislukken waardeloos zijn. Integendeel! Van fouten en mislukkingen leer je vaak het meest. Daarom zijn wij benieuwd naar jouw mooiste ‘Briljante mislukking’. En daar kun je mooie prijzen mee winnen!

Je kent het wel: planningen lopen uit, doelstellingen veranderen, belangen botsen of het resultaat levert niet op wat je had verwacht. Dingen gaan vaak niet zoals je ze vooraf in je hoofd hebt. Maar is dat een reden om niet aan een nieuw project te beginnen? Natuurlijk niet! Paul Iske, CEO van het Instituut Briljante Mislukkingen weet wel beter:

Paul Iske

Prijsvraag

Op 9 oktober 2021 reiken Wilde Ganzen hun eigen ‘Briljante Mislukking Award’ uit tijdens de Wilde Ganzen-Partindag. En jij kunt meedoen! Alle aanmeldingen worden door een jury beoordeeld op originaliteit en leerelementen. Als jouw inzending wordt geselecteerd, dan vragen we je om met een presentatie jouw ervaring met het publiek en de jury te delen.

'Een briljante mislukking is een goed voorbereide poging om waarde te creëren, maar met een andere uitkomst dan gepland en een leereffect'

— Paul Iske, CEO Instituut Briljante Mislukkingen

De eerste prijs is een bedrag van €10.000,-, de tweede prijs is €7.500,- en de derde prijs bedraagt €5.000,-.

* De geldprijzen zijn gekoppeld aan een goedgekeurd project. Hier vermeerderen we dan de premie van.

Selectie en uitreiking

Wil jij kans maken? Vul dan het onderstaande formulier in en vertel ons over jouw briljante mislukking. De beste inzendingen worden geselecteerd en mogen op de Wilde Ganzen-Partindag hun ervaringen delen met het publiek en de jury. Je hoort binnen een maand of jouw inzending geselecteerd is.