Let op, dit evenement is afgelopen

Thema sessie: “Geen paniek … het is de AVG maar!”

29 maart 2018 Utrecht

Vanaf mei vervangt de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) de huidige Nederlandse privacywetgeving (de Wet bescherming persoonsgegevens) en geeft nieuwe, uitgebreidere en strengere regels rondom de verwerking van persoonsgegevens. Vorige jaar mei organiseerde Nederland Filantropieland voor haar leden al een eerste bijeenkomst waarin ze een brochure en stappenplan presenteerden.

Iedereen volop in voorbereiding zou je denken … Of toch niet?

Ze namen de proef op de som met een kleine belronde langs de leden. En wat blijkt? Bijna iedereen is weliswaar op de hoogte, maar het merendeel is nog niet of net begonnen met de voorbereidingen. En er leven nog veel vragen, zoals: “wie mag je nu wel en wie mag je niet benaderen? En is wat ik nu vraag al voldoende toestemming?”

Hoog tijd om (de eerste) stappen nu echt te gaan zetten! Onder het motto: geen paniek, het is de AVG maar … organiseert Nederland Filantropieland samen met Partin op donderdag 29 maart van 09.30 – 12.00 uur vanuit Utrecht een praktische sessie over de implementatie van de AVG.

De sessie wordt gegeven door Jurgen van der Vlugt (werkzaam bij Maverisk en zelfstandig adviseur/auditor informatiebeveiliging en privacy) met medewerking van Margriet Mol (schrijfster van de AVG brochure met stappenplan die NLFL heeft opgesteld).

Doel is om vooral jou aan het woord te laten en ervoor te zorgen dat je op al je vragen een antwoord krijgt. Voor een goede voorbereiding willen we jouw vragen graag alvast weten. Zou je deze uiterlijk vrijdag 23 maart schriftelijk aan ons te mailen? Weet jij aan het eind van de sessie exact wat je te doen staat om in mei aan de nieuwe regelgeving te voldoen.

Lees meer en meld je aan op kleinegoededoelen.nl/event/avg-seminar/

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.