v.a. 4 september Change the Game Academy: speciaal aanbod voor trainingen in Kenia

18 september 2017 - 13 april 2018 Nairobi, Kenia Kennisoverdracht

Dit najaar organiseert de “Change the Game Academy” van Wilde Ganzen een training lokale fondsenwerving en mobilising support in Kenia voor kleine en middelgrote organisaties in dit land met een flinke korting! Organisaties die sinds 2010 met Wilde Ganzen hebben samengewerkt krijgen een introductie korting van maar liefst 80 %.

De trainingen worden gegeven door gecertificeerde trainers van onze partnerorganisatie KCDF Kenia. Na de training gaan de deelnemers naar huis met praktisch uitvoerbare plannen. En deelnemers kunnen tot 6 maanden na de training gebruik maken van coaching en advies op maat

Change the Game Academy has had, besides a very positive impact on our partner organisations and our cooperation a tremendous impact on the Port Reitz Community as a whole. It has and still leads to sustainable change and has given a boots of self-esteem, convincing them disability is not inability. Thank you Wilde Ganzen for giving them and us this opportunity! 

~Wendy Baardman, friends of the Port Reitz School (the Netherlands)

Lokale fondsenwerving is een interactieve training waarin organisaties leren hoe zij fondsen kunnen werven in hun eigen gemeenschap, bij de middenklasse en bedrijven, met veel lokale voorbeelden. Tijdens de training maken de deelnemers een fondsenwervingsplan voor hun organisatie en oefenen zij de bijbehorende communicatievaardigheden.

Mobilising support is een training waarin organisaties leren hoe zij bepaalde burgerrechten kunnen opeisen en concreet realiseren bij lokale overheden. Denk bv aan het recht op scholing en op basisgezondheidszorg. Tijdens de training maken de deelnemers een plan om de verantwoordelijke autoriteiten aan te spreken op hun verantwoordelijkheid en identificeren zij medestanders om te mobiliseren. Deze training wordt in twee fasen gegeven waarbij de deelnemers in de tussenliggende periode oefenen met hun plan.

Informatie:

Local Fundraising
Deel I: 18 September 2017
Deel II: 29 October to 3 November 2017
Deel III: 27 November en 8 December 2017
Deel IV: 23 February 2018
Locatie:  Nairobi, Kenia

Kosten: 330.000 Kes (€2712) voor mensen die in het hotel verblijven en 17.000 Kes (€1397) voor mensen die niet in het hotel verblijven. Voor 2 personen van 1 organisatie, inclusief eten, overnachtingen en transport in Kenia

Wilde Ganzen betaalt 80% van dit bedrag voor samenwerkingspartners; de partnerorganisaties in Nederland en Kenia betalen ieder 10%.

Mobilising Support
Deel I: 4 en 5 September 2017
Deel II: 6  tot 10 November 2017
Deel III: 7  tot 9 February 2018
Deel IV: 12 tot 13 April 2018
Locatie: Nairobi, Kenia

Kosten: 360.000 Kes (€3040) voor mensen die in het hotel verblijven en 180.000 Kes (€1518) voor mensen die niet in het hotel verblijven. Voor 2 personen van 1 organisatie, inclusief eten, overnachtingen en transport in Kenia

Wilde Ganzen betaalt 80% van dit bedrag voor samenwerkingspartners; de partnerorganisaties in Nederland en Kenia betalen ieder 10%.

In deze documenten (Word bestanden, openen onderin uw scherm)

Local Fundraising Information Brief
Mobilising Support Information Brief
Local Fundraising Application Form
Mobilising Support Application Form

kunt u meer lezen over de training Lokale Fondsenwerving en Mobilising Support. Wij willen u vragen deze informatie door te sturen naar uw partnerorganisatie in Kenia en met hen de mogelijkheden te bespreken om deel te nemen aan de training. KCDF benadert partners in Kenia ook rechtstreeks per email en/of telefonisch met dit aanbod omdat de lokale partner mogelijk zelf financiële middelen heeft om aan deze training bij te dragen.

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met servicedesk@wildeganzen.nl. Uw partner organisatie kan zich opgeven via info@kcdf.or.ke met een cc aan servicedesk@wildeganzen.nl.

Voor meer informatie over de Change the Game Academy kunt u kijken op www.changethegameacademy.org.