Vrijwilligers vinden voor je Particulier Initiatief is een uitdaging. Het vrijwilligersplatform NL voor elkaar deed een onderzoekje en ontdekte dat er meer dan 22.000 (!) vrijwilligersvacatures open staan. Ter vergelijking, op hetzelfde moment waren er ongeveer 2.500 vacatures voor betaalde banen op de grotere vacature websites. Kortom, als Particulier Initiatief ben je niet de enige die vist in de vijver van vrijwilligers.

Maar, hoe zorg je er nu voor dat jouw zoektocht wél slaagt? Esly van Dam, adviseur projecten bij Wilde Ganzen, deelt haar ideeën naar aanleiding van haar jarenlange ervaring met het werven van en werken met (en als) vrijwilligers.

 

Download de presentatie

De presentatie is voor iedereen toegankelijk en sluit af met een opdracht. De opdracht kun je hier downloaden. Wil je naar aanleiding hiervan verder praten en ideeën uitwisselen met andere stichtingen? Meld je dan aan voor de werksessie bij ons op kantoor op woensdagmiddag 10 november 2021. Tijdens deze bijeenkomst kun je andere stichtingen vragen om feedback op je vacature en plannen, maar je kunt ook een andere vraag inbrengen.

Let op, omdat we er een interactieve bijeenkomst van willen maken, is het aantal deelnemers beperkt tot 15. Meld je daarom snel aan om verzekerd te zijn van een plek!

Aanmelden