Let op, dit evenement is afgelopen

Wilde Ganzendag in Apeldoorn

16 oktober 2018 CODA Apeldoorn Kennisoverdracht

Wegens te weinig aanmeldingen gaat deze bijeenkomst niet door. 

Vragen over nalaten? Neem contact op met Emmy Janssen, relatiemanager Nalatenschappen. U kunt haar bereiken via 035 – 8700281 of per mail: emmy@wildeganzen.nl. U kunt ook contact met haar opnemen als u behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek over dit onderwerp.

Op donderdag 18 oktober is er een speciale Wilde Ganzendag van 14.00 tot 16.00 uur in het CODA Cultuurhuis in Apeldoorn. Tijdens deze middag vertellen we meer over ons werk en over schenken via een testament.

Informele bijeenkomst over nalatenschappen

Heeft u wel eens nagedacht over het opstellen van een testament? Wij willen u graag meer vertellen over nalatenschappen tijdens deze informele bijeenkomst, waarbij veel ruimte is voor het stellen van uw vragen. Hierbij aanwezig is mr. Eveline Dijkman, zij is notaris bij Dijkman & Van Doorn notariaat en estate planning in Apeldoorn.

Aan bod komen onderwerpen als waarom is het goed om een testament te hebben en waaraan moet u denken bij het opstellen. Tevens vertellen wij u over de mogelijkheid Wilde Ganzen op te nemen als executeur en leggen we uit hoe de afwikkeling van een nalatenschap verloopt.

Ook nemen we u mee op een ganzenvlucht naar Afrika en vertellen we u over de projecten die Wilde Ganzen hier steunt.

 

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.