Groep mensen in Afrika die omhoog kijken.

Let op, dit evenement is afgelopen

Kom naar de workshop van Change the Game Academy!

21 maart 2019 - 14 november 2019 Intro Bijeenkomst

Heb jij een particulier initiatief en werk je samen met een lokale projectpartner in een laag- of middeninkomensland aan armoedebestrijding? En wil je weten hoe jouw projectpartner financieel sterker en onafhankelijker kan worden? Kom dan naar de introductieworkshop van de Change the Game Academy op 14 november.

Een vrouw schrijft op een schoolbord tijdens een workshop.

Wat gaan we doen?

Tijdens de workshop maak je kennis met het programma van de Change the Game Academy. Je gaat intensief aan de slag met een aantal modules van de online en klassikale trainingen voor lokale fondsenwerving en beleidsbeïnvloeding. Zo kun je zelf ervaren of de Change the Game Academy geschikt is om het werk van jouw lokale projectpartner naar een hoger niveau te tillen. Als dat het geval is komt deze partner in aanmerking voor een forse introductiekorting!

Datum en tijd

Donderdag 14 november van 10:00 tot 17:00.

Kosten en aanmelding

De workshop wordt gegeven op een centrale locatie. Deelname kost €35 per persoon. Na aanmelding via onderstaand formulier ontvang je van ons een e-mail met betaalinstructies en de locatie.

Over Change the Game Academy

De wereld verandert. Opkomende economieën maken dat armoede niet langer alleen een probleem is van overheden in lage inkomenslanden. Ook bedrijven en een groeiende middenklasse kunnen nu een rol spelen bij het bestrijden van armoede. De Change the Game Academy steunt lokale organisaties die hier op in willen spelen.

We doen dit door lokale organisaties te leren hoe ze zelf fondsen kunnen werven en de overheid kunnen beïnvloeden. Zo komt de verantwoordelijkheid voor armoedebestrijding te liggen waar deze thuishoort: bij overheden, de middenklasse en het bedrijfsleven in die landen zelf.

Inmiddels hebben we meerdere workshops voor Nederlandse ‘changemakers’ over de Change the Game Academy gegeven. Alle deelnemers waren erg positief. Een deelnemer aan de training uit 2018:

“De workshop gaf mij inzicht in de aanzienlijke mogelijkheden voor lokale fondsenwerving en inspireerde mij om aan de slag te gaan met mijn projectpartner. Daarbij ga ik zeker gebruik maken van de concrete handvatten die mij tijdens de workshop aangeboden werden. Ook was het erg leuk en leerzaam om in gesprek te zijn met gelijkgestemden.”

Meer informatie over de Change the Game Academy en trainingen in diverse landen vind je op de website.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.