Welk project wint de Gouden Gans 2016?

Verkiezing: welk project wint dit jaar de Gouden Gans?

Wilde Ganzen organiseert de verkiezing van de Gouden Gans 2016. Het Nederlandse publiek, een jury van particuliere initiatieven (PI-jury) én een vakjury kunnen hun stem uitbrengen op één van de deelnemende projecten die samen met Wilde Ganzen zijn gerealiseerd. De hoofdprijs is € 10.000 vrij te besteden binnen de doelstellingen van de stichting of het  winnende project.
Gouden Gans Verkiezing

De verkiezing gaat in november van start. De deelnemers zijn stichtingen met een project dat door Wilde Ganzen is goedgekeurd sinds 1 januari 2013 en voor 1 oktober 2016. Zij zullen stemmen werven en de stemmen worden online uitgebracht, op onze speciale website www.goudengans.nl.

De deelnemers maken kans op een prijs van 10.000 euro, vrij te besteden binnen de doelstellingen van hun stichting. Ook verloten we onder de deelnemers advies op maat van een expert.

Waarom de Gouden Gans?

We creëren samen met betrokken Nederlanders aandacht voor ontwikkelingsprojecten, het particulier initiatief en samenwerken. Én voor onze unieke manier van armoedebestrijding. En we belonen iemand met een mooi project

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief van Wilde Ganzen, of via het veldje onderaan deze pagina.
Gouden Gans Verkiezing

 

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.