Doe mee en steun projecten

Doneer nu

Klein en concreet

daar geloven wij in

Steun concrete projecten

Klein en concreet, daar geloven wij in. We zijn zelf een paar keer in ontwikkelingslanden geweest en daar hebben we gezien wat kleinschalige projecten voor de lokale bevolking kunnen betekenen. Andere kinderen dezelfde kansen bieden als de onze. Daarom steunen wij Wilde Ganzen.

~Familie De Muinck Keizer

Robert-Jan foto
Robert-Jan & Nicolien

Al voor de geboorte van oudste zoon Ole, werden zijn ouders Robert-Jan en Nicolien bedolven onder de kraamcadeaus. Op hun reizen hadden ze gezien dat veel aanstaande moeders het met heel wat minder moeten doen. Daarom vroegen ze familie en vrienden om een bijdrage voor een mobiele kraamkliniek toen Ole op de wereld kwam. ‘

“Het contrast tussen de uitgebreide zorg in Nederland rondom een bevalling en het gebrek hieraan in ontwikkelingslanden vinden we schrijnend. Daarom vroegen we een donatie voor een project dat Wilde Ganzen ondersteunt: een mobiel consultatiebureau in Zuid Afrika.”

In Jeffrey’s Bay leven veel alleenstaande moeders in slechte omstandigheden. Er was geen consultatiebureau en overheidsklinieken zitten vaak overvol. Regelmatige controles voorkomen baby- en moedersterfte en 350 moeders profiteren nu van de rijdende kliniek.

Ole’s geboorte bracht 450 euro bij elkaar voor dit project. De kleinschaligheid van de projecten van Wilde Ganzen ervaren Robert-Jan en Nicolien als transparant en betrouwbaar. “Je weet dat er secuur wordt omgegaan met donaties; dat iedere euro naar het gekozen doel gaat. We kregen veel positieve reacties op ons initiatief. Een prachtige start dus van een nieuw leven!”

Wilde Ganzen steunt veel verschillende projecten wereldwijd. Wil jij op jouw manier bijdragen, kies dan het project waar jij graag het verschil wilt maken:

Steun Wilde Ganzen