Help armoede te bestrijden

Maak het verschil!

Weet jij wat Wilde Ganzen doet? Wij geloven dat kleinschalige, concrete projecten het verschil maken in de levens van mensen in armoede. Daarom steunt Wilde Ganzen duurzame ontwikkelingsprojecten, opgezet door bevlogen Nederlanders samen met de lokale bevolking. Dát is onze manier van armoedebestrijding.

CommercialKijk bijvoorbeeld naar het Particulier Initiatief van Yvonne Geerdink, die tijdens een reis door Tanzania met eigen ogen had gezien hoe slecht de situatie in een kraamkliniek was. Ze besloot samen met haar stichting om deze lokale bevolking te helpen met het realiseren van een nieuwe kraamkliniek. Wilde Ganzen heeft hen niet alleen financieel gesteund maar ook met kennis en expertise. Het resultaat mag er wezen! Nu kunnen er jaarlijks ongeveer 4.000 vrouwen veilig bevallen en kunnen zij en hun pasgeborenen gebruik maken van de verbeterde zorg.

Net als Yvonne zijn er talloze bevlogen Nederlanders die iets willen betekenen voor mensen die in armoede leven. We interviewden Yvonne, en vroegen naar haar motivatie en inspiratie. Bekijk het interview hier. 

Wat kun jij doen?

Ben jij ook zo bevlogen als Yvonne en wil jij concreet iets betekenen voor mensen in ontwikkelingslanden? Hier vind je een aantal manieren waarop jij een verschil kunt maken.

Doe een donatie
Stem op jouw favoriete Particulier Initiatief
Start een project
Kom in actie      

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.