Actievoorwaarden

Op de actie zijn de actievoorwaarden van toepassing. Door aan de actie deel te nemen, aanvaardt de deelnemer de toepasselijkheid van de actievoorwaarden en verklaart de deelnemer zich akkoord met de inhoud van de actievoorwaarden. Meedoen aan deze actie kost de deelnemer niets. Bezoekers worden in staat gesteld te stemmen en de oproep via social media te verspreiden.

Onder deelname aan deze campagne wordt verstaan het stemmen op een Particulier Initiatief (met naam en e-mail). De persoonsgegevens die hierbij worden achtergelaten worden vastgelegd in de donateursadministratie van Wilde Ganzen. Deze gegevens zullen vertrouwelijk en conform de wet bescherming persoonsgegevens worden behandeld. Je gegevens worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken deze om je te informeren over deze campagne, onze werkzaamheden of om je steun te vragen.

Afmelden voor de e-mails kan door te klikken op de afmeldlink die in elke e-mail wordt verzonden. De afmelding wordt direct verwerkt.  Ook kun je contact met ons opnemen om je af te melden.

Stemmen, waarvan wij vermoeden dat zij speciaal zijn aangemaakt voor deze actie, worden niet meegeteld. Ook stemmen die zijn gegenereerd via niet bestaande e-mailadressen worden niet meegeteld. Het is mogelijk om per e-mailadres één keer te stemmen. Mocht Wilde Ganzen het vermoeden hebben dat er gefraudeerd wordt, nemen wij contact op met het desbetreffende Particulier Initiatief.