Betere leeromgeving noodzakelijk op twee basisscholen

Vanwege overvolle klaslokalen en een groot gebrek aan lesmaterialen, zijn de leeromstandigheden niet goed op de basisscholen in Mezezo en Kobastil. Stichting Wondem wil daar iets aan doen, samen met de scholen en de gemeente.

Er zijn onvoldoende klaslokalen, geen boeken, geen computers en er is niet zoiets als een bibliotheek om informatie op te zoeken en te studeren. Het onderwijs op deze twee scholen kan daardoor niet op een goed niveau komen. Projectfoto Ethopie 2015.226

Alles om beter te kunnen leren
In dit project willen de samenwerkende partijen lesruimtes bijbouwen, boeken en
andere les- en leermiddelen aanschaffen en twee bibliotheken maken. Tefera Zerfu van Stichting Wondem: “Wij dragen daar samen met onze lokale stichting graag aan bij.”

Project in het kort

Betere resultaten, betere toekomst
Als de leeromstandigheden voor deze leerlingen en docenten beter worden, heeft dat een groot effect op het leerproces van de kinderen en daarmee op hun schoolprestaties. Zij krijgen toegang tot goede boeken en informatie waar ze nu slechts van dromen. Dat betekent heel veel voor hen.

Vind jij onderwijs ook belangrijk? Doneer dan voor dit project en geef deze kinderen samen met Wilde Ganzen een mooie toekomst. Dank je wel!

Dit project is in uitvoering

Home