Innovaties of verbeteringen in de levens van mensen kunnen in kleine dingen zitten. Wij zijn er van overtuigd dat niet ieder project tienduizenden euro’s hoeft te kosten om een verschil te maken. Ook met kleine, slimme projecten kun je daarom bij Wilde Ganzen terecht. Heb jij een projectidee met een begroting van maximaal €6.000 en heb je nog niet eerder met Wilde Ganzen samengewerkt? Dan kom je in aanmerking voor ons speciale programma: Wilde Ganzen Klein.

De procedure voor projecten van maximaal €6.000 verloopt net iets anders dan een normale Wilde Ganzen projectaanvraag. In een paar Skype-sessies van circa een uur werk je jouw projectidee verder uit met andere aanvragers. Dit proces wordt begeleid door Partin, de branche-organisatie van het particuliere initiatief in Nederland. Valt je project binnen de voorwaarden en kom je er met een aangescherpt plan uit, dan financiert Wilde Ganzen de helft van het budget.

Stap voor stap

  1. Meld je aan via dit formulier
  2. Binnen enkele dagen ontvang je een email met meer informatie en een toolkit
  3. Met behulp van de toolkit schrijf je jouw projectaanvraag
  4. Je wordt uitgenodigd voor een Skype sessie met andere aanvragers
  5. Met behulp van de kennis die je daar opdoet verbeter je jouw aanvraag en maak je grote kans op financiële steun van Wilde Ganzen
  6. Oh ja, wordt allereerst even lid van Partin; Wilde Ganzen vergoedt het eerste jaar lidmaatschap als jouw project bij ons past.

Aanmelden

  • Kan je ons wat meer informatie geven over het project waarvoor je financiering wilt aanvragen en de lokale organisatie die bij dit project betrokken is?