SMS actie Wilde Ganzen

Steun projecten, doneer 3 euro met je mobiel

Klein project, groot verschil! Wij geloven dat kleinschalige, concrete projecten het verschil maken in de levens van mensen in armoede. Onze manier is uniek. Wij steunen ontwikkelingsprojecten die opgezet zijn door mensen ter plekke in samenwerking met bevlogen Nederlanders. Dat doen we met onze kennis, ervaring en financiële steun. Zo zorgen we samen voor structurele verbetering.

smsactiewildeganzen
Wil je snel en eenvoudig projecten steunen? Doe dan mee met onze SMS-actie. Misschien ben je onze actie online al tegen gekomen, bijvoorbeeld op Facebook.

Om eenmalig 3 euro te doneren stuur je een SMS naar 4333. Je kunt kiezen uit drie projecten. En je mag zo vaak eenmalig doneren als je wilt. Ben je nog geen 16 jaar, vraag dan wel eerst toestemming van je ouders.

  • Bouw mee aan een basisschool in Cambodja en SMS “KLAS” naar 4333
    Of lees meer over dit project.
  • Redt levens met de renovatie van ziekenhuis in Malawi, sms “ZIEKENHUIS” naar 4333
    Of lees meer over het project.
  • SMS “DRINKWATER” naar 4333 en help 17 dorpen in Indonesië aan schoon drinkwater
    Om meer te lezen over dit project klik hier. Je kunt hier ook een ander bedrag doneren voor dit project

Hoe werkt het doneren via sms?

Je doneert €3 door het sturen van een sms met het trefwoord naar 4333. Je ontvangt vervolgens van ons een dank-sms (kosteloos). De eenmalige donatie van €3 wordt vervolgens van jouw telefoonrekening of beltegoed geïncasseerd. Heel eenvoudig en transparant. Net als veel andere goede doelen zijn wij aangesloten bij het nummer 4333 van het platform GEEF-Mobiel, een initiatief van Goede Doelen Nederland, de branchevereniging van landelijk wervende goede doelen.

Wil je een ander bedrag doneren of structureel donateur worden? Ga dan naar onze pagina Steun Wilde Ganzen.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.