Tekenaar gezocht

Ben jij (of ken jij) een tekenaar die mooie kleurplaten wil maken voor onze jongste fans? Wanneer onze Particuliere Initiatieven actie voeren in Nederland (bijvoorbeeld op markten en braderieën), om fondsen te werven voor projecten, dan beschikken zij graag over dingen om uit te delen aan geïnteresseerden. Eén van de dingen die wij hen graag willen geven om uit te delen: kleurplaten.

Om iets unieks te kunnen leveren zijn wij op zoek naar iemand die voor ons 3 tekeningen kan maken. Eenvoudige tekeningen die iets met ons werk te maken hebben (iemand bij waterput, kind dat leest, etc.). Een beetje zoals deze vrolijke ganzen!

Ganzen

Kan jij goed tekenen en wil je dit voor ons doen? Plaats dan uiterlijk 19 mei in de comments op Facebook 1 voorbeeld van je kunnen. Wij zullen uit de posts iemand selecteren die drie tekeningen voor Wilde Ganzen wil en kan maken die als kleurplaten gaan dienen voor onze jongste fans.

Je beloning als jij uitgekozen wordt? Naast het plezier om je tekeningen in het hele land tegen te kunnen komen, ontvang je ook van ons een originele Wilde Ganzen stormparaplu!

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.