Wilde ganzen zijn initiatiefnemers. Ze bundelen hun kracht en gaan uitdagingen aan.

Vacature: stagiair Online Communicatie

Heb jij zin om samen met ons een campagne over ontwikkelingswerk tot een succes te maken? Ben je goed in online communicatie? Wil je praktijkervaring opdoen op het gebied van online communicatie? Wil en kun je teksten schrijven? Heb je zin om bevlogen Nederlanders te helpen om de wereld te verbeteren?

Kom dan stage lopen, bij ons in Hilversum! Wilde Ganzen bestrijdt armoede wereldwijd. Onze manier is uniek. Wij steunen ontwikkelingsprojecten die opgezet zijn door mensen ter plekke, in samenwerking met Nederlanders. Dat doen we met onze kennis, ervaring en financiële steun. Kijk maar eens rond op onze site, dan krijg je een beeld van het werk dat we doen.

Gezocht!

Wij zoeken een stagiair(e) die graag mee wil draaien in een campagneteam. Je bent goed in online communicatie of staat te trappelen om het te leren. Je werkt met name aan onze online campagne van het najaar: de exacte werkzaamheden werken we nog uit.

Je kunt zelfstandig werken en bent nieuwsgierig. Je besch
ikt over goede schrijfvaardigheid en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Het is fijn als je interesse hebt in internationale samenwerking.

Je maakt deel uit van het team Marketing & Communicatie. Binnen dit team van 6 personen is de Online Channel Manager je eerste aanspreekpunt. Je doet hele mooie praktijkervaring op bij een prachtig goed doel.

Meer informatie:

Stagevergoeding: €250 per maand
Start: Rond september 2016
Duur: minimaal 3 maanden, 32-36 uur per week
Opleiding: 2e-4e jaars HBO of WO student (online) communicatie, CMD, journalistiek of vergelijkbaar

Vragen of aanmelden? Neem dan contact op ons via webmaster@wildeganzen.nl.

Denk je misschien dat iemand in je netwerk interesse heeft? Fijn als je deze oproep doorstuurt!

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.)