We komen graag met je in contact. Neem gerust contact met ons op per telefoon of e-mail. Je kunt natuurlijk ook een keer langskomen op ons kantoor in Amersfoort.

Contact: donateurs

Wij staan je graag te woord! Bijvoorbeeld bij vragen over je donateurschap of het doorgeven van wijzigingen of opzeggingen.

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur. Mail ons op service@wildeganzen.nl of bel +31 (0)33 204 5555 en kies optie 3 voor wijzigingen en optie 2 voor opzeggingen. We horen graag van je!

Contact: projectstarters

Heb je een stichting en wil je samenwerken met Wilde Ganzen? Of wil je eerst meer informatie voor je een projectidee bij ons indient?

Mail naar servicedesk@wildeganzen.nl of bel +31 (0)33 204 5555 en kies optie 1. We horen graag van je!

Adres

Stichting Wilde Ganzen/IKON
Piet Mondriaanlaan 14
3812 GV Amersfoort
Nederland

Bankgegevens

IBAN: NL53INGB000 00 40 000
BIC code: INGBNL2A
RSIN: 004040569

Statutaire naam: Stichting Wilde Ganzen/Ikon, gevestigd te Amersfoort.
Geregistreerd bij Kamer van Koophandel nr. 41192276.

Route

OV & te voet
Het handigst kun je reizen vanuit je plaats van vertrek naar Station Amersfoort. Verlaat bij aankomst het station via de noordzijde. Ons kantoor zit direct aan de rechterkant, naast de uitgang van het station. De bel zit naast de draaideur.

Per auto & parkeren
Mocht je toch met de auto willen komen, dan kun je parkeren in de parkeergarage onder het gebouw. Je kunt hier een plek reserveren via ParkBee of een andere parkeerapp (dit kost maximaal €7,50 per dag. Reserveren is niet strikt noodzakelijk). Aan de straat parkeren is ook mogelijk, maar dit is duurder.

De ingang van de garage is aan de noordzijde van het Centraal Station, vlak voor het Q-Park P+R aan de linkerkant. Het adres waarop je kunt navigeren is: Piet Mondriaanplein 57, 3812 GZ Amersfoort. Na het binnenrijden sla je linksaf en parkeer je op -1, sectie C. Via de intercom kun je je melden en met de lift naar boven komen.

Wij raden je aan Google Maps te gebruiken.

Kom in contact! Het adres van Wilde Ganzen op Google Maps.