We komen graag met je in contact. Neem gerust contact met ons op per telefoon of e-mail. Je kunt natuurlijk ook een keer langskomen op ons kantoor in Amersfoort.

Adres

Stichting Wilde Ganzen/IKON
Piet Mondriaanlaan 14
3812 GV Amersfoort
Nederland

Contact

E-mail: info@wildeganzen.nl
Telefoon: +31 (0)33 204 5555

Wij staan je graag te woord. Bijvoorbeeld over vragen over je donateurschap of het doorgeven van wijzigingen of opzeggingen. We zijn te bereiken op werkdagen van 9:00 – 17:00 uur.

Volg ons op social media

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter

Rekening

IBAN: NL53INGB000 00 40 000
BIC code: INGBNL2A
RSIN: 004040569

Statutaire naam Stichting Wilde Ganzen/Ikon, gevestigd te Amersfoort.
Geregistreerd bij Kamer van Koophandel nr. 41192276

Route

OV & te voet
Het handigst kun je reizen vanuit je plaats van vertrek naar Station Amersfoort. Verlaat bij aankomst het station via de noordzijde. Ons kantoor zit direct aan de rechterkant, naast de uitgang van het station. De bel zit naast de draaideur.

Per auto & parkeren
Mocht je toch met de auto willen komen, dan kun je parkeren in de parkeergarage onder het gebouw. Je kunt hier een plek reserveren via ParkBee of een andere parkeerapp (dit kost maximaal €7,50 per dag. Reserveren is niet strikt noodzakelijk). Aan de straat parkeren is ook mogelijk, maar dit is duurder.

De ingang van de garage is aan de noordzijde van het Centraal Station, vlak voor het Q-Park P+R aan de linkerkant. Na het binnenrijden sla je linksaf en parkeer je op -1 in sectie C. Via de intercom kun je je melden en met de lift naar boven komen.

Wij raden je aan Google Maps te gebruiken.

Kom in contact! Het adres van Wilde Ganzen op Google Maps.