Alle donaties aan Wilde Ganzen vinden wij bijzonder. Maar sommige giften springen er net wat meer uit. Daar willen wij graag wat meer aandacht aan geven. Wanneer u overweegt om een gift van meer dan €2.500 euro te doen, kunt u van ons maatwerk verwachten.

Waarom een grote gift aan Wilde Ganzen?

U kunt zelf een project kiezen dat u graag wilt steunen en u krijgt een vast contactpersoon die u met u meedenkt. Op die manier wordt u meer betrokken bij het project dat u steunt.

U kiest het land

Bijvoorbeeld: Ghana, Kameroen, Nepal of Brazilië

Inspiratie opdoen?

Wilde Ganzen ondersteunt projecten overal ter wereld. Al onze projecten worden uitgevoerd door een lokale organisaties, in samenwerking met Nederlandse stichtingen en Wilde Ganzen. Zo waarborgen we de kwaliteit en duurzaamheid.

Bekijk een selectie van onze projecten.

Hoe werkt het geven van een grote gift?

  • Neem contact op met Emmy Janssen per e-mail of telefoon.
  • In het verkennende gesprek kunt u aangeven wat voor project u graag zou willen steunen.
  • Wij selecteren enkele projecten die aan deze criteria voldoen en leggen de omschrijvingen per e-mail of post aan u voor. U kiest vervolgens het project dat u het meest aanspreekt.
  • U maakt uw gift over op IBAN: NL53 INGB 000 00 40 000 of NL61 ABNA 024 10 40 000 onder vermelding van het projectnummer. Deze krijgt u van ons. Wij zorgen ervoor dat het geld goed terecht komt.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Als het project is afgerond ontvangt u een rapportage met foto’s.
  • U ontvang ieder kwartaal het Wilde Ganzen magazine en ons Jaarverslag.

Wilt u vaker een grote donatie doen, dan kan een Fonds op Naam of een periodieke schenkingsovereenkomst interessant zijn. U profiteert dan van maximaal belastingvoordeel. Samen maken we afspraken over de keuze van de besteding.

"Meer dan €2.500 geven? Neem dan contact met mij op."

Emmy Janssen

Relatiemanager Nalatenschappen en Bijzondere Giften
emmy@wildeganzen.nl 033-2045522
Emmy Janssen