Via Wilde Ganzen kunt u gericht aan projecten of programma’s doneren.

Steun met uw bedrijf of vermogensfonds

In een samenwerking met Wilde Ganzen kunt u maatwerk verwachten. Wij hebben de kennis in huis om aan de doelstelling van uw vermogensfonds of bedrijfsfonds te voldoen. En met onze steun aan honderden projecten per jaar in meer dan vijftig landen, hebben we een ruim aanbod aan geschikte initiatieven. Wij zorgen ervoor dat uw donatie terecht komt bij het project of programma van uw keus en houden u op de hoogte van de voortgang en de resultaten.

Wat maakt Wilde Ganzen bijzonder?

Wilde Ganzen steunt al meer dan zestig jaar aanpakkers: mensen die een kans zien om armoede terug te dringen en gewoon beginnen. Met kleine, slimme projecten zorgen we voor cruciale vooruitgang in mensenlevens, buurten en dorpen. Met zichtbare resultaten op korte termijn. Zo kunnen we samen armoede van onderop doorbreken.

Wilde Ganzen steunt honderden projecten per jaar, er valt voor u veel te kiezen. Elk project wordt door Wilde Ganzen begeleid. Onze deskundige medewerkers denken mee over de inhoud een aanpak van projecten en na afloop controleren onze medewerkers het eindresultaat. Regelmatig bezoeken wij zelf projecten en we overleggen intensief met de betrokken organisaties in Nederland en het land van uitvoering.

Zakelijke donaties kunnen rekenen op maatwerk

  • Een samenwerking met Wilde Ganzen kan zo los of zo vast zijn als u zelf wilt.
  • Wij kunnen af en toe een giftverzoek sturen voor een relevant project.
  • Maar we kunnen ook een vast bedrag per jaar met een gericht bestedingsdoel afspreken.
  • Dit kan ook in de vorm van een Fonds op Naam ingericht worden.
  • Wilde Ganzen selecteert projecten of programma’s en legt die aan u voor. Wij houden daarbij rekening met uw wensen qua thema, land, hoogte van de donatie en de doelstellingen van uw vermogensfonds.
  • U ontvangt regelmatig updates en rapportages.

Maaike Koomen

Manager Communicatie en Fondsenwerving
maaike@wildeganzen.nl 033-2045526

Neem contact met mij op

Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier en we bellen u terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.