Binnenkort jarig? Ga je trouwen? Vier je je pensionering of heb je een ander feest? Laat mensen die in armoede leven delen in jouw feestvreugde.

Vraag je gasten niet met cadeaus te komen, maar om een donatie te geven aan jouw favoriete ontwikkelingsproject. Heb je gelijk een originele cadeautip als je alles al hebt of als je niet weet wat je moet vragen.

Hoe werkt het?

  • Meld je aan via de knop hieronder.
  • Vervolgens nemen wij telefonisch contact met je op over het project dat jij wilt steunen.
  • We sturen je een feestpakket, inclusief donatiebox waar gasten hun ‘kado’ in kunnen stoppen en extra informatie over jouw gekozen project.
  • Wij zorgen ervoor dat jouw opbrengst gaat naar het project van je keuze.

 

Meld hier je feestje aan

Wil je alvast zien welke projecten Wilde Ganzen steunt? Bekijk ons overzicht.

 

Consultatiebureau als kraamcadeau

Robert-Jan de Muinck Keizer en Nicolien de Clerq vroegen in 2014 bij de geboorte van hun zoon Ole om een donatie voor een mobiel consultatiebureau in Zuid-Afrika. “We voelden ons een beetje opgelaten door de vele cadeaus voor de geboorte, want het mooiste cadeau hadden we al. Terwijl moeders die in armoede leven slechts kunnen hopen dat zij en hun kindje de bevalling overleven.”

Kleinzoon als inspiratiebron

Karel en Riet Faber-Hamoen vierden in maart 2017 hun 60-jarig huwelijk. Cadeaus wilden ze niet, “en al helemaal geen envelopje”, dus ze vroegen de gasten te doneren voor een project van Wilde Ganzen. Inspiratiebron was hun kleinzoon Joris. Die liep stage in een Oegandees plattelandsziekenhuis. “Toen we lazen over het project om een school in het Oegandese dorp Olungura van extra lokalen en een wc te voorzien, was de keus snel gemaakt. Door de giften van onze gasten dragen wij nu ons steentje bij.”