Over Wilde Ganzen

Wilde Ganzen zet zich al 65 jaar in voor een wereld zonder armoede. Overal ter wereld zorgen mensen voor verandering door de handen uit de mouwen te steken. Met kleine, slimme projecten zorgen ondernemers in hun eigen buurten voor verandering en vooruitgang.

Deze initiatieven worden opgezet door lokale aanpakkers samen met Nederlandse stichtingen. Wij ondersteunen deze samenwerkingen met kennis, een sterk netwerk en geld. Zo helpen we aanpakkers die aan de slag gaan om hun buurt vooruit te helpen met de aanleg van sociale voorzieningen. Van schoon drinkwater tot inclusief onderwijs.

Uw nalatenschap wordt goed besteed

  • Wilde Ganzen heeft meer dan 60 jaar ervaring in ontwikkelingswerk
  • Vrijwel elk project is binnen 1 jaar gerealiseerd
  • 8 van de 10 projecten bestaan na 10 jaar nog steeds
  • 90,2 cent van iedere euro die we ontvangen wordt besteed aan de bestrijding van armoede.

Een persoonlijk gesprek over nalaten?

Overweegt u om Wilde Ganzen op te nemen in uw testament, of wilt u meer weten? Emmy Janssen geeft u vrijblijvend informatie en vertelt u meer over de mogelijkheden. U kunt contact met haar opnemen via 033-2045522 of emmy@wildeganzen.nl.

 

Je gegevens

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure

Met uw nalatenschap geeft u aan iets dat u belangrijk vindt. Aan kleinschalige onderwijsprojecten in Afrika bijvoorbeeld. In onze brochure leest u hoe u met uw nalatenschap het verschil kunt maken voor mensen in armoede. Ook leggen we uit waar u aan moet denken zodat u goed voorbereid naar de notaris gaat.

We kunnen uw nummer gebruiken om eenmalig contact met u op te nemen.