Geef aan het Fonds Onderwijs

Wilde Ganzen steunt jaarlijks tientallen onderwijsprojecten om het leven van mensen in armoede te verbeteren. Steun jij onze werkwijze op dit gebied? Maak dan een eenmalige gift over naar het Fonds Onderwijs.

Wilde Ganzen gebruikt het Fonds Onderwijs voor de financiering van projecten die onder de noemer onderwijs vallen. Ieder jaar zijn er binnen dit thema tientallen projecten waar we onze steun aan toezeggen. De financiering daarvoor komt uit donaties gericht aan een specifiek project, uit het Fonds Onderwijs, of uit de algemene middelen.

Specifieke projectdonaties ontvangen we vooral voor projecten die we centraal zetten in onze communicatie, bijvoorbeeld als project in beeld. Daarnaast zijn er projecten die we niet uitlichten, maar waar we natuurlijk wel financiering voor zoeken.

We streven ernaar om de middelen in het fonds zo snel mogelijk in te zetten voor de financiering van onderwijsprojecten. Het kan zijn dat er tijdelijk een buffer wordt opgebouwd, maar het duurt niet langer dan een half jaar voordat een donatie aan een relevant project wordt besteed.

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Het Fonds Onderwijs verzamelt donaties en financiert hieruit verschillende projecten die overeenkomen met dit thema. Bij de accountantscontrole wordt nagegaan of dit proces goed is uitgevoerd.

Dat kan! Op onze website kun je een selectie vinden van projecten waar je aan kunt doneren. Ook hierbij geldt dat 100% van je donatie terecht komt bij het project van jouw keuze.

Wil je € 1.000 of meer doneren? Of wil je een specifiek project steunen? Neem dan contact op met Emmy Janssen, Relatiemanager bijzondere giften, via e-mail emmy@wildeganzen.nl of telefoon 033-2045522.

Wilde Ganzen heeft nog vijf andere themafondsen:

  • Kinderwelzijn
  • Gezondheidszorg
  • Voedselzekerheid
  • Klimaat en milieu
  • Water en sanitatie
Steun Wilde Ganzen

Ja, ik geef voor goed onderwijs

Onderwijs is een van de belangrijkste wapens tegen armoede. Goede scholing zorgt ervoor dat kinderen, die opgroeien in arme gezinnen, niet arm hoeven te blijven voor de rest van hun leven. Wilde Ganzen richt zich jaarlijks op tientallen projecten waarin toegankelijk onderwijs centraal staat. Met jouw donatie steun je bijvoorbeeld de aanleg van nieuwe klaslokalen en toiletten op school.   

Betalen via iDEAL
Betalen via machtiging

Met het versturen van dit formulier geef je ons toestemming om de incasso uit te voeren.

Uw gegevens