Steun onze onderwijsprojecten

Wilde Ganzen vindt dat onderwijs toegankelijk moet worden voor arme en kwetsbare mensen over de hele wereld. Denk daarbij aan: het waarborgen van gekwalificeerde docenten, het bieden van toegang tot onderwijs in de regio, het creëren van veilige schoolgebouwen en het verbeteren van de bereikbaarheid. Sta jij achter onze aanpak? Help dan mee door een donatie te doen aan het Fonds onderwijs. 

Wilde Ganzen maakt gebruik van het Fonds Onderwijs om projecten te financieren die gericht zijn op onderwijs. Ieder jaar zijn er binnen dit thema tientallen projecten waar we onze steun aan toezeggen. De financiering daarvoor komt uit donaties gericht aan een specifiek project, uit het Fonds Onderwijs, of uit de algemene middelen.

Specifieke projectdonaties ontvangen we vooral voor projecten die we centraal zetten in onze communicatie, bijvoorbeeld als project in beeld. Daarnaast zijn er projecten die we niet uitlichten, maar waar we natuurlijk wel financiering voor zoeken.

We streven ernaar om de middelen in het fonds zo snel mogelijk in te zetten voor de financiering van onderwijsprojecten. Het kan zijn dat er tijdelijk een buffer wordt opgebouwd, maar het duurt niet langer dan een half jaar voordat een donatie aan een relevant project wordt besteed.

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Het Fonds Onderwijs verzamelt donaties en financiert hieruit verschillende projecten die overeenkomen met dit thema. Bij de accountantscontrole wordt nagegaan of dit proces goed is uitgevoerd.

Dat kan! Op onze website kun je een selectie vinden van projecten waar je aan kunt doneren. Ook hierbij geldt dat 100% van je donatie terecht komt bij het project van jouw keuze.

Wil je € 1.000 of meer doneren? Of wil je een specifiek project steunen? Neem dan contact op met Emmy Janssen, Relatiemanager bijzondere giften, via e-mail emmy@wildeganzen.nl of telefoon 033-2045522.

Wilde Ganzen heeft nog vijf andere themafondsen:

  • Kinderwelzijn
  • Gezondheidszorg
  • Voedselzekerheid
  • Klimaat en milieu
  • Water en sanitatie
Steun Wilde Ganzen

Ja, ik geef voor goed onderwijs

Met jouw donatie steunt Wilde Ganzen projecten die zich richten op toegankelijk onderwijs voor mensen in armoede. Denk aan:

  • de bouw van klaslokalen;
  • opleiden van gekwalificieerde docenten;
  • investeren in een vakopleiding.

Betalen via iDEAL
Betalen via machtiging

Met het versturen van dit formulier geef je ons toestemming om de incasso uit te voeren.

Uw gegevens

Wanneer je hier je telefoonnummer achterlaat kunnen we telefonisch contact met je opnemen over onze projecten en hoe u verder kunt bijdragen.