Iedere vrouw verdient een veilige bevalling

Vrouwen die op de vloer moeten bevallen. Pasgeboren baby’s die geen zuurstof krijgen. Moeders die onnodig hun kind verliezen of zélf komen te overlijden… In het Brufut Health Centre in Gambia moet de kraamzorg dringend worden aangepakt.

In het Brufut Health Centre sterven moeders en kinderen doordat er geen operatiekamer is. De hygiëne is er onvoldoende en privacy is er nauwelijks.

Jij kunt deze kraamkliniek helpen! De Gambiaanse organisatie CASA Gambia heeft samen met de Nederlandse stichting Brufut Vooruit een prachtig plan gemaakt voor nieuwbouw en renovatie van de bestaande kraamkliniek. Zo komt er een operatiekamer, waar vrouwen spoedeisende hulp krijgen. Zo voorkomen we dat moeder en kind onnodig sterven in een auto, onderweg naar een ander ziekenhuis.

Steun Wilde Ganzen

Ja, ik steun de bouw van een kraamkliniek

In Gambia sterven moeders en baby’s onnodig door een gebrek aan operatiekamers, dokters en een goede hygiëne. Daarom steunt Wilde Ganzen de bouw van een kraamkliniek in het Brufut Health Center. In de kliniek komt een operatiekamer, waar vrouwen spoedeisende hulp krijgen. Ook wordt het aantal bevallingsruimtes uitgebreid. Met jouw bijdrage kan het sterftecijfer in de regio worden teruggedrongen. Doneer nu!

Betalen via iDEAL
Betalen via machtiging

Met het versturen van dit formulier geef je ons toestemming om de incasso uit te voeren.

Je gegevens

Wanneer je hier je telefoonnummer achterlaat kunnen we telefonisch contact met je opnemen over onze projecten en hoe je verder kunt bijdragen.