De Nationale Postcode Loterij: de samenleving wint altijd!

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen. Inmiddels spelen 2,5 miljoen Nederlanders mee met de loterij. Zij maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen. Tegelijkertijd steunen de deelnemers goede doelen, omdat de helft van de lotprijs bestemd is voor 95 goededoelenorganisaties. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is ruim 4,7 miljard euro aan mens en natuur gegeven. UNICEF, het Wereld Natuur Fonds, Amnesty International, Natuurmonumenten, Artsen zonder Grenzen en vele andere organisaties ontvangen elk jaar steun.

Wilde Ganzen wordt gesteund door de Nationale Postcode Loterij

Sinds 2005 is de Postcode Loterij ook actief in het Verenigd Koninkrijk en Zweden, waar de People’s Postcode Lottery en de Svenska PostkodLotteriet fondsen werven voor goede doelen. In Nederland werkt de Nationale Postcode Loterij samen met de BankGiro Loterij en de VriendenLoterij binnen de Goede Doelen Loterijen.

Directeur Tineke Huizinga op de foto met Michiel Verboven (Managing Director)

De Nationale Postcode Loterij is de op één na grootste private geldgever aan goede doelen ter wereld. www.postcodeloterij.nl.

Tijdens het Goed Geld Gala 2016 nam Wilde Ganzen directeur Tineke Huizinga 500.000 euro in ontvangst van de Nationale Postcode Loterij voor onze projecten.

De Postcode Loterij is actief op Twitter en Facebook. De website van de Nationale Postcode Loterij heeft ook een speciale pagina over Wilde Ganzen.

Twitter
Facebook
Website

Lees ons nieuwsbericht over de toekenning in 2016 van de bijdrage van de Postcode Loterij!

Lees over het project Deze Fiets redt Levens, waarvoor Wilde Ganzen in 2015 een extra bijdrage mocht ontvangen van de Nationale Postcode Loterij.