Op 20 juni won Change the Game Academy de aNewSpring Training Improvement Award 2024. Het leerplatform voor partners van Wilde Ganzen kreeg de prijs voor de meeste impact met haar trainingen.  

Ieder jaar wordt de aNewSpring Training Improvement Award uitgereikt aan het meest inspirerende leerplatform. We zijn dan ontzettend blij en trots dat we dit jaar gewonnen hebben! 

“Ons programma is heel effectief in het versterken van de positie van aanpakkers in ontwikkelingslanden”, vertelt Nienke Nuijens, manager Programma’s bij Wilde Ganzen. “Na het doen van een online training, lukt het meer dan 60% om lokale fondsen te werven voor hun stichting”.  

“Deze prijs is een bewijs van onze toewijding aan impactvolle trainingen. Maar wij vinden dat deze prijs toebehoort aan de partners van Change the Game Academy en alle deelnemende organisaties. Laten we doorgaan met het verbeteren en innoveren van onze cursussen wereldwijd!”

Trainingsprogramma Wilde Ganzen
Change the Game Academy is een trainingsprogramma dat mede door Wilde Ganzen is opgezet. We trainen organisaties om lokaal fondsen te werven, zodat ze minder afhankelijk van buitenlandse hulp. En we geven organisaties trainingen om de overheid aan te spreken op hun verantwoordelijkheid. Tegenwoordig is Change the Game Academy een alliantie dat bestuurd wordt door organisaties van over de hele wereld.  

Bekijk op deze pagina korte video’s van de drie finalisten.