In verband met de maatregelen rond het coronavirus, informeren wij je graag over de aangepaste werkwijze van Wilde Ganzen en onze aanvullende maatregelen.

Bij Wilde Ganzen leven alle medewerkers mee met iedereen die direct of indirect getroffen zijn door het coronavirus. We wensen iedereen, waar ook ter wereld, heel veel sterkte.

Aanpakkers zitten niet stil en gaan zoveel mogelijk door. Want opgeven is geen optie.

Juist nu is het steunen van kleine projecten belangrijk

We leven in hele onzekere tijden waarvan de gevolgen nog niet te overzien zijn. Niet in Nederland, maar zeker ook niet in ontwikkelingslanden. Samen staan we voor een enorme uitdaging. Daarom is het juist nu belangrijk om samen te blijven werken aan armoedebestrijding.

Sommige projecten zullen misschien wat vertraging oplopen. Maar aanpakkers zitten niet stil en gaan zoveel mogelijk door. Daarom blijven wij hen samen met jou steunen. Want opgeven is geen optie.

Werk je met ons samen? Aanvraag voor verlenging is mogelijk

Om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken vragen wie iedereen om geplande bijeenkomsten en reizen zoveel mogelijk te annuleren of te verplaatsen. Het is verschrikkelijk jammer als projecten stagneren, maar de gezondheid van iedereen die bij een project betrokken is gaat voor.

We blijven graag digitaal met je in contact.

We begrijpen het als geplande fondsenwervingsactiviteiten niet door kunnen gaan in de komende weken. Mogelijk moeten jouw partners de uitvoering van projecten stilleggen of loopt een project vertraging op. Als dit het geval is, kun je verlenging aanvragen voor de fondsenwervings- en/of projectfase. Neem hiervoor contact op met je contactpersoon bij Wilde Ganzen. We zullen per geval de gevolgen voor de activiteit en/of het project bekijken.

Ons kantoor is gesloten

Het kantoor van Wilde Ganzen is de komende weken dicht. We hebben de geplande bijeenkomsten voor en met onze partners afgelast. Al onze medewerkers werken voorlopig thuis. Wilde Ganzen heeft haar reizen naar de partners en projecten geannuleerd.

Maar… het werk gaat digitaal door

We blijven graag met je in contact. De collega’s van de afdeling Projecten bellen, skypen, zoomen, mailen of ‘appen’, want het werk gaat gewoon door. De behandeling van projectaanvragen, samenwerkingsovereenkomsten, betaalverzoeken en de evaluaties van rapportages blijft hierdoor niet liggen.

Heb je vragen over een afspraak? Neem dan contact op met je contactpersoon of met de Servicedesk: 033-204 5555. We houden je daarnaast op de hoogte via de POI-nieuwsbrief. Zodra het kan, bent je weer van harte welkom op ons kantoor!